reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

A ja się na razie tylko przywitam, bo padam ze zmęczenia ostatnio:sorry2:
Na szczęście Victor zasnął przed chwilą. Teraz jeszcze Oliver mógłby zasnąć i mogłabym wziąć się za obiad na spokojnie.
Z dnia na dzień mam wrażenie, że mam coraz mniej czasu na wszystko:sorry2: Jeszcze pogoda jakaś taka niewyraźna i nic mi się nie chce, a dzieciaki same nie wiedzą czego chcą:baffled:

Miłego dnia.

reklama
Warszawianki- potrzebuję fajne miejsce do odwiedzenia z Szymkiem w Warszawie w piątek.jak będzie pogoda to wiadomo ZOO ukochane zwierzaki małego ale jak będzie lało???????????

jakiś mega plac zabaw dla maluchów itp.

no i może jet ktoś z zamościa bo tam się udajemy na drugi dzień-raz byłam 2 lata temu ale na jedną noc w sumie i nic fajnego dla dzieci nie widzieliśmy.

będę wdzięczna.

pozdrawiam

WolfiA ja mam tylko jedno dziecko a też mam takie odczucia:baffled:

witam
a ja mogłabym ostatnio spac i spac i tak cały dzien chyba podłapuje tego wirusa od Werci ona nadal żyganko:-(
irtasia powodzenia
oliweczka zeby ten syropek pomógł choc jak Patryk miał 2 czy 3 latka tez taki dostawał na apetyt i u nas niestety sie nie sprawdził

no jak pamietam to juz Zosia tez kiedys brała i nie było poprawy, ale zeby nawet sniadania nie ruszyła, dobrze ze chociaz pije.

ale dziewczyny ze mnie zrobiłyście pracusia a ja leń taki że ho ho :-D
Emilka śpi już 2 godzinki wiec mam luzzz a wcześniej spałam z nią wiec nie wiem nawet o której zasnęłyśmy hihi ;-)
prania mnie tyle czeka ze z wrażenia nic dziś nie zrobię a co tam najwyżej :sorry2:

Madziu zdrówka dla was !!!

no jak pamietam to juz Zosia tez kiedys brała i nie było poprawy, ale zeby nawet sniadania nie ruszyła, dobrze ze chociaz pije.
u mnie teraz z Patrykiem pomogła dieta przymusowa niemógl jesc przez tego wirusa jadł tylko bulki z masłem ryz z jablkiem chrupki i banana i popijała woda i tak 5 dni i moje dziecko nagle zapragnelo wszystkiego ciagle głodne i musze powiedziec ze od tygodnie nie poznaje mojego synka on zasypia i budzi sie z mysla o jedzeniu co bedzie jadl ... i naprawde wszystko zjada jestem mega szczesliwa jak znów zrobi sie tak8i niejadek to zrobie znowu mu taka diete;-)normalnie u nas cuda zdziałała
dzięki Gosiu

Warszawianki- potrzebuję fajne miejsce do odwiedzenia z Szymkiem w Warszawie w piątek.jak będzie pogoda to wiadomo ZOO ukochane zwierzaki małego ale jak będzie lało???????????

jakiś mega plac zabaw dla maluchów itp.

no i może jet ktoś z zamościa bo tam się udajemy na drugi dzień-raz byłam 2 lata temu ale na jedną noc w sumie i nic fajnego dla dzieci nie widzieliśmy.

będę wdzięczna.

pozdrawiam

WolfiA ja mam tylko jedno dziecko a też mam takie odczucia:baffled:

Moze to mało oryginalne ale polecam Blue City, jest tam centrum zabaw Inca Play, oceanarium , gokarty, centrum zabawek zdalnie sterowanych, muzeum, kilka fajnych sklepów- mozna zapełnic czas;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry