reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
witam

A ja dzisiaj do P.U.P musze i to na autobus na dodatek z Zosia bo nawet do stacji juz nie dojade :dry: zeby zatankować echhh o 9.oo mam autobus nie wiem czy zdaze byeeee

Ja ostatnio też jakoś na nic nie mam siły, w pracy już ledwo ciągnę, nic mi się nie chce robić, w domu też :no: Chyba jestem już przemęczona ale brak na razie perspektyw na odpoczynek, bo co to za urlop... wakacje w domu z nocnikiem :-p
Marzy mi się chociaż jeden dzień lenistwa w samotności :sorry2:

Hello:-)
Ach w końcu sobie dzisiaj pospałam do 7:20 to i humor mam lepszy i chęć do pracy:szok::-D Muszę się wziąć i zacząć ogarniać ten dom, bo zostały mi 2 tygodnie;-) Najbardziej nie lubię tego pakowania, przewożenia, rozpakowywania:baffled: Już mi się odechciewa na samą myśl:-p Pocieszam się jednak, że przenoszę się do fajnego domku i w końcu będę miała kontakt ze światem:-) Przerwy w internecie nie powinnam mieć długiej, bo myślę, że w tydzień się ze wszystkim wyrobimy, ale w razie czego uprzedzam;-)

Karola zapowiada się nieźle to Blue City;-)

Rozalka oby ta tabletka szybko zaczęła działać:tak:

Joasiek mam nadzieję, że nic się więcej z tego nie rozwinie:no: Zdrówka:-)

Madziu ale fajnie:tak: Miło spędzonego czasu Wam życzę w takim razie:-)

Karolina
już niedługo weekend, w sumie prawie się zaczął;-)

Ostatnia edycja:

Marzy mi się chociaż jeden dzień lenistwa w samotności :sorry2:

To tak jak mi:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Hello:-)
Ach w końcu sobie dzisiaj pospałam do 7:20 to i humor mam lepszy i chęć do pracy:szok::-D Muszę się wziąć i zacząć ogarniać ten dom, bo zostały mi 2 tygodnie;-) Najbardziej nie lubię tego pakowania, przewożenia, rozpakowywania:baffled: Już mi się odechciewa na samą myśl:-p Pocieszam się jednak, że przenoszę się do fajnego domku i w końcu będę miała kontakt ze światem:-) Przerwy w internecie nie powinnam mieć długiej, bo myślę, że w tydzień się ze wszystkim wyrobimy, ale w razie czego uprzedzam;-)

Powodzenia i duzo sily zycze. Znam ten bol i nie zazdroszcze.

własnie wróciłam z urzędu pracy i dostałam oferte pracy w sklepie medycznym..hmmm i sie teraz musze zastanowić co dalej, jak odmowie to strace zasiłek ktorego nawet jeszcze nie wziełam...:dry::confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry