reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam:tak:
Wróciłam właśnie z pracy - głowa boli mnie masakrycznie, cały dzień w samochodzie i kiedy w końcu wywaliłam kopyta na kanapie w nadziei na chwilę relaksu sąsiad zafundował synowi lekcję gry na skrzypcach. Nie wyrobię... co za rzępolenie:baffled:

Witam was babeczki
no i mam urlopik.hurrrraaa
pojutrze nad morze..cudownie...

eah..mam nadzieje, ze nabiorę duuuuzo siły, bo ostatnio brakuje mi jej tak bardzo, ze .....
W domu nadal jest fatalnie, wiec nie pisze nawet, bo sensu nie ma...
W pracy jedynie oki...

tak teraz juz po 1 :sorry2:
Oliweczka, moja teściowa jest na zasiłku, i może 3 razy odrzucić ofertę :tak::tak:...moze to zależy od powiatu, województwa?

Co do odmowy pracy na zasiłku to kompletnie się nie znam :no:

Dopiero niedawno usiałdam do kompa, cały dzień zalatany. Piję teraz margaritę na rozluźnienie, bo za bardzo spięta jestem ostatnio i zaraz lecę lulu.

u mnie jak R był w urzędzie pracy to wymagali takich papierów że musiał by w tydzień załatwić z każdej pracy co pracował jakis papierek plus z jednej nowe świadectwo pracy bo im się nie podobało :no:

a co do przyjęcia do pracy chyba jak sami nie zatrudnią to nie liczy się to jako że się odrzuciło :confused: wiec warto wspomnieć na rozmowie że ma się dziecko i planuje drugie i coś tam jeszcze może to ich zniechęci :confused::sorry2:

hejka
wpadam i wypadam stąd :tak:

lecę kupić kółko dla chomika bo mam takie że spać nie idzie przy nim - piszczy i trzeszczy jakby się coś waliło wrrr
miłej soboty wszystkim

reklama
no to musze to dobrze sprawdzić jeszcze co do tej odmowy :sorry2:

a my dzisiaj na basen sie wybieramy :tak:

kurcze ale mam dzis kaca, wczoraj u siostry straszliwie poimprezowałyśmy :-p:rolleyes:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry