reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hgej laski
milego tygodnia zycze
hej nuska fajnie ze wrocilas i ze z Julcia wszystko ok
npo i ze prawko zdalas toi WIELKIE Gratki
podziwiam kobioety za kierownica, ja nigdy nie zdolam....

reklama
Witam:-)

NUska no witaj kochana:-) zaglądaj do nas, zaglądaj, jak tylko mozesz:tak: fajnie, ze Julasek zdrowy, i że babcia doszła do siebie po zawale. No i GRATULACJE z okazji zdanego prawka!!!:-)

weekendzik udany, imprezka urodzinowa super:tak:, tort wyszeł pyyyszny:tak::tak: krem zrobiłam bez problemu z tego mleka ryzowego (wystarczyło dodac więcej maki ziemniaczanej:tak:), Hubek szczęśliwy zajadał sie jak szalony:-D ech, udało sie wszystko:tak::-)

miłego dnia wszystkim zyczę!!!:-)

witam po weekendowo.

Nuśka cześć i ja gratuluję prawka tez ćwicz byćbyłą super kierowcą.

oj nasz weekend cudny zwłaszcza niedziela.była piękna pogoda śnieg słoneczko no i zrobiliśmy sobie na naszej " dzieli" kulig. podłączyliśmy 10 saneczek i jechaliśmy. mój K. nasz ciągnął autem ja trzymałam Szymka na kolanach ale był ubaw.dzieciaki zachwycone no i my wapniaki też było wesoło. jeden sąsiad siedziałw bagażniku auta i nas nagrywał na kamerę i robił foto jak mi dośle to cos wkleje.
później było wielkie ognisko koło domu kiełbaski, chlebek, grzaniec( wersja męska i damska). zjeżdzaliśmy z górek no i o 16 rozeszliśmy się od domu ale od 11:30 wszystko zaczeliśmy. a w następny tydzień zrobimy wszystko bardziej z głową i zaprosimy dziadostwo;-) będzie grochówa z gara nad ogniem.

no i wielkie sanie z koniem.

miłęgo tygodnia kochane a ja zabieram sie jak zwykle za sprzątanie.

Witam:tak:

Nuśka jak miło Cię widzieć:-) Brakowało mi Twojego optymizmu... fajnie, że jesteś:tak:
Dziękuję za gratulacje:sorry2:
Tobie gratuluję zdania prawka za pierwszym razem:-D
I zdrówka dla Babci, oby wszystko było dobrze:tak:

Hej:-)

Nie miałam coś ostatnio weny na pisanie:sorry2: O. cały tydzień pracował, więc nawet weekendu nie odczułam zbytnio. Na szczęście wpadłam na kilka pomysłów odnoście tortów urodzinowych dla dzieciaków, więc nie jest ze mną tak źle:-p

Nuśka
welcome-back.gif
Nareszcie się Dziewczyna znalazła;-):-D Gratuluję zdanego prawka:tak:

Rosmerta jak mogło się coś nie udać, u Was to raczej niemożliwe;-) Ciasta na urodziny wybrałaś przepyszne:tak:

Karola zazdroszczę tak udanej niedzieli:tak:

Gosiu jak sobie radzisz z organizacją teraz? Dajesz radę? Dominik spokojny?

Irtasiu zdrówka:tak:

Tyciu, Madziu powodzenia na zaliczeniach:tak:

Oliwieczko
jak tam po imprezce?;-)

Miłego dnia:-)

Wolfia jak na razie jest dobrze mały ciągle śpi wiec jest ok :tak:noce też śpi super wiec nie narzekam właściwie cycek mu do szczęścia tylko potrzebny jak sie naje to śpi jeszcze nie jest dużo aktywny ;-)śpię sobie nadal długo jeszcze rannych pobudek nie ma :-D
nawet ze spokojem zostawiam go w domku z mamą i jadę coś pozałatwiać wracam a on nadal śpi ;-)

a co to za pomysły na torty masz Wolfia bo ja szukam natchnienia ....;-)

Hej dziewczyny!
Witaj Nuśka:tak: i wielkie gratulacje, strasznie zazdroszczę, chyba też się zmobilizuję:sorry2:, tylko niech ten śnieg z dróg zniknie.
Impreza Wikusi bardzo udana, chrzestni dopisali:tak:A wczoraj moja 3 latka była pierwszy raz w kinie. Tak chciała obejrzeć Alwina i wiewiórki 2, że nie mogliśmy odmówić, poszła z Madzią, wytrzymała cały seans, wyszła taka szczęśliwa, że aż trudno uwierzyć:szok:, a potem jeszcze był MC, no bo figurki wiewiór to jej marzenie:tak:Ogólnie weekend super udany, no i najważniejsze, moja choroba prawie pokonana:tak:

reklama
Nuśka no wreszcie ja to cie juz nawet szukałam na nk ale nieznalazłam nie znikaj juz na tak długo:wściekła/y::-D
Dziękuje dziewczyny za życzenia powodzenia(nie czuje ze rymuje) daje rade jeszcze tylko 2 egzaminy i koniec
a co do tortów urodzinowych to ja dzisiaj zamówiłam na sobote tort w kształcie sera bo moja to jest maniaczkom serów jakby mogła to tylko ser żołty by jadła nawet Patryk dzisiaj powiedział że na urodziny kupi jej ser bo ciagle tylko o nim mówi hahha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry