reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam:tak:

Dziewczyny ale pyszności pieczecie:tak::-)
Ja tradycyjnie zamówię tort w cukierni i nie będę eksperymentować.. znając moje umiejętności mogłabym puścić kuchnię z dymem:-p:sorry2:

Miśka zdrówka życzę:tak: Nie możesz rozchorować się na ferie:no:
Joanna - same pozytywne zmiany u Ciebie. Gratuluję zdania prawka:tak:
Oliwieczka - ja właśnie czytam "Milennium. Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet". Polecam, bo książka bardzo wciągająca.. pomimo że widziałam film:tak:
Madzia powodzenia w egzaminach:tak:

Witam ;-)
Tycia ładne w kopertę dajecie :shocked2: u nas nawet koperty nie bierze :no:
Rozalka ja też myślałam o sobocie ale chyba w niedzielę zrobimy bo w sobotę wszyscy w pracy :sorry2:nawet nie wiem kto przyjedzie i co uszykować :no:
Madzia powodzenia !
Miśka zdrówka !

KArola niestey sojowe i kozie odpadają :no:- kiedys przetestowałam na Hubku i odrazu mega pokrzywka na buzi wyszła, wole juz nie ryzykowac:no: ryzowe przetestowane teraz bna bieżąco i zero wysypki, więc zostaje przy tym. MAsę zrobię na bieżąco czyli gdzieś ok 14 pewnie, bo na 16 goscie,a jeszcze musze ta ozdobe z opłatka połozyc, a pisza zeby tak na 2 godziny przed poaniem zrobić to:tak:reszta bedzie uszykowana więc luuzik :-) najwyżej będe improwizowac na bieżaco;-):-D

My tez księdzu w kopertę 100 daliśmy, ale to tylko dlatego, ze wiemy, że faktycznie na kosciół to idzie, a nie do jego kieszeni, bo proboszcza trzeba powiedziec mamy w porzadku i nie jest materialista jakimś, a poza tym my dwie rodziny niejako mieszkamy więc uznalismy, ze tyle damy.:-)

oj mnie ostatnio ksiazka wciągnęła, to niedługo wieczorami zandych domowych obowiazkow tylko ksiązeczka:sorry2: czytałam książkę pt."Mag" Johna Fowlesa - dosatłam na gwiazdkę ale sama wybierałam (jakieś 620stron miała...):-) zawsze lubiłam czytać,a le teraz musze ograniczać zakup książek, bo tłumaczenie czeka, a jak mnie juz coś wciągnie to nie moge się powstrzymać:sorry2::-D

czesc, witam wieczorkiem- nareszcie weekend,
jutro wybieramy sie na 30-moje siostry:tak: wiec rano jade kupic sbie jakegos szałowego ciucha na tą okoliczność:cool2:, zartuje w ogole cokolwiekkupic i prezent.:tak:

ostanio przeczytalam " toksyczne związki rodzaju męskiego" moge polecic taka lekka no moze bardziej na wakacje ale mnie wciągła:tak:
moze skorzystam z waszych propozycji;-)

milego wieczorku -ide pod prysznic, piwo stygnie

Witam z ranka!
Bardzo dawno pierwsza sie nie witałam:-);-). Dzis mam wolne,nie mam szkoły i bede sie uczyc:confused:.
Madzia powodzenia za zaliczeniach.U mnie w tym semestrze na szczescie mam jeden na zjazd,wiec jest troche czasu na nauke:tak:.
Udanego weekendu:tak:

Czesc Kolezanki:-)

Tak od samego rana o Was pomyslalam....ze az sie w sobie wzielam i wlaczylam kompa:sorry2:.......
Myslalam o Gosi czy juz urodzila......Rozalce czu juz sie udalo;-)
A tu widze Gosia ma slicznego synka....GOSIU WIELGACHNE GRATULACJE......SCISKAM WAS MOCNO!!!

Rozalka Tobie a raczej Wam tez gratuluje bo widze ze nareszcie sie udalo:-D:-):-)
Co jeszcze?? Ach tak widze ze sie bedziemy rozmnazac jak grzybki po deszczu....hihi
Matylda i Ty tez??:-D:tak::-)Gratuluje......ale macie super dziewczyny.......Jestem strasznie szczesliwa, ze Wam sie udalo....

A teraz moze troszke o nas.......Wiem ze dawnooooo mnie nie bylo......nawet nie bede probowac nadrobic zaleglosci:-p:confused: bo jak zwykle naskrobane tyle ze HOHO........

Mialam malego dola dlatego, nie zblizalam sie do kompa.....
Pewnie najwazniejsze co byscie chcialy wiedziec to to ze Julcia jest zdrowa....rosnie jak na drozdzach i pyskuje nie malo;-)
Ja zdalam egzamin na prawko ....dokladnie 8.12........bylo ciezko ale udalo sie za pierwszym razem.....HEHE GLUPI MA ZAWSZE SZCZESCIE:sorry2:
Nie bylo u nas ciekawie......moja babunia <76>miala zawal......przelezala dosc dlugo w szpitalu.....ciezko bylo......ale na szczescie jest juz w domku i mowi ze dobrze sie czuje.......
prca nadal mnie wkurza, a nic nie moge innego znalezc <wszedzie wyzysk>...czekam na odzew od szwagierki...moze cos jej sie uda.....TRZYMAJCIE KCIUKI....

Swinia ze mnie wiem.....nawet nie zlozylam zyczen na swieta ani na nowy rok:zawstydzona/y::wściekła/y:

WIEC KOCHANE MOJE SPOZNIONE Z LEKKA ALE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ....OBY TEN ROK BYL CUDOWNY:-)

mam nadzieje ze bede troszke czesciej zagladac...choc to i tak nie bedzie tak jak kiedys.......teraz jezdze z JUla do mojej mamy wiec nie mam tyle czasu......dzisiaj akurat jestem sama ...JUla juz na slozbie u babci.....ja na 10 do pracki.....
Sniegu od groma wiec nie daje rady wyjechac ani wjechac na parking:-D Dlatego Krzys jezdzi z Niunia/......
Sciskam Was
Buziaki

reklama
nuska:-)
Ale sie cieszę,że zajrzałaś,Julaska nam pokazuj koniecznie.Brakowało nam Ciebie,pisałyśmy tu i uwdzie...
no ale gratulacje zdanego prawka.
Czasem tak bywa,że ktoś ma zakręt życiowy i troszkę sie wyłączy z naszej społeczności wirtualnej,ale miło strasznie,że wraca i skrobnie ,co tam u niego.
Zaglądaj Babencjo do nas częściej.:-)

A w ogóle witam dziś.;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry