reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

WolfiA poprostu leże i płaczę z rozpaczy.zobaczyłam pierwszy liknk z tortami są boskie ja nawet nie znam żadnej cukierni która by takie cuda zrobiła no boskie.

stronę z pomysłami wiadomo dodałam do ulubionych.
co do tortu mi jakoś ten malinowy zdecydowanie przypasował bo ten ambasador jakoś średnio.

no ja jeszcze pomysłu nie mam ale myślałam o jakiejśc stacji stacyjkowo bo mam świeczki pociągi no chyba że znajdę coś innego ale napewno w tym roku nie chcę robić masy z pianek bo nikomu to nie podeszło.

reklama
Karola te torty robi dziewczyna z Warszawy i można u niej zamówić;-) Podobno ma taniej niż w cukierniach:szok::-D
Mi osobiście ten tort ambasador też jakoś nie leży:sorry2: Ten malinowy napewno zrobię, tylko nie wiem czy na 1. urodziny Olivera;-) Tort z ciuchcią był u nas w tamtym roku:-p W weekend pochodzę sobie po sklepach to może coś mnie najdzie:-D

Witam:-)

Wolfia ta stronka z cudnymi tortami po prostu boska:szok::tak::tak::-) ma dziewczyna talent normalnie do robienia takich cudenek:tak::-)
Karola Sowa robi rózne ciekawe troty dla dzieci Cukiernia Adam Sowa moze gdzies koło was jest jakas cukiernia co ma wyroby od Sowy i mozesz zamówić:confused::-) mi sie najbarzdiej podoba ten tort ser zółty z myszkami;-):-)

Wolfia ten torcik malinowy wygląda pysznie:tak::-) sama chętnie bym go zrobiła, ale niestety...:sorry2: moze za kilka lat bedę mogła wymyslać, narazie musze sie dostosowac do ograniczeń produktowych;-)ale co tam , dobre i to:-) wczoraj przetestowałam na Hubku mleko ryżowe - nie dośc , ze mu bardzo smakowało, to jeszcze nie wysypało go, a więc moge ugotować z niego budyń z wanilia i zrobić masę na tort:tak::-) ozodby juz przyszły - teraz tylko doczekac sie nie moge soboty, zeby sie przekonac czy cos mi z tego wyjdzie w ogóle:-D

milego dnia kobitki:-)

Ale super ten samochód Wolfia,chyba taki zrobię,a zamiast buziek w tych okienkach kupie i wstawie z żelek lizaki z serii Myszka Miki,widziałam,w Auchan.:tak:

w Bomi też są takie lizaki w kształcie róznych postaci z disneya. A co do Sowy no jakoś mi tam nic zbytnio nie smakuje poza rogalikami z powidłami babuni i ciastem drożdzowym. no i chyba zamówię lukier plastyczny i pewnie zrobię coś sama lekkiego.

mało oryginalnie ale twz, śmietanowca z owocami.ananasy, brzoskwinie to ulubione owoce Szymka zaraz po malinach no i oglądał ze mną te tory i wybrał NEMO dlatego czeka mnie lepienie rybek ale mam jeszcze czas.

zabieram się za sprzątanie bo dziś kolęda a koty znów wyszły bo wczoraj nic nie robiłam.

WolfiA ale dziewucha ma zdolności no z Warszawy to ciężka sprawa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry