reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam:-)

Oliwieczka najwazniejsze, że wam się nic nie stało:tak: a wyobrażam sobie jaka zła jesteś, tymbardziej, ze samochód miał iśc na sprzedaż:dry:ale nic to, naprawicie i sprzedacie:tak:

nas czeka zakpu więksego fotelika, nawet nie zauwazyłam kiedy to moje dziecie wyrosło tak:szok: tymbardziej, ze on taki tułów ma długi, nogi krótsze, jak to chłopaki:-p no i juz wiem na co przeznaczymy pieniązki, które dostanie na urodzinki - nowy fotelik do samochodu - HUbek ucieszył się na ta propozycję;-):tak::-)

my dziś koledę mamy, Hubek cały podekscytowany:confused: zobaczymy jak sie zachowa jak przyjdzie co do czego:-p

milego dnia babencje:-)

my nas to jeszcze z pól roku pewnie używać będziemy. my kolęde mamy w czwartek oby mały był grzeczny.

a dziś już po wizycie kuzynki.dzieciaki zrobiły ciasteczka udekorowane czekoladą cukierkami płatkami migdałów chyba się podobało. chwilę bawili się sami u góry w Szymka pokoju. jak sprzątałam to zobaczyłam w naszym pokoju pękniętą po całości dolną szybę w drzwiach balkonowych ciekawe kiedy to się stało.:cool:

zaraz zabieramy się za gniecienie mielonego na kotlety- to zadanie mojego małego kucharza już nie może się doczekać.a że my sami bo nasz tata w Warszawie na konferencji to do mielonych zielona fasolka szparagowa.pychotka.

I ja witam:tak:

Gosiu po Twojej sygnaturce widzę, że mogę Ci już pogratulować:-D
Ale macie niespodziankę:-):tak: :-D
Jak się czujesz? Mam nadzieję, że miałaś lekki poród:tak:

Oliwieczka współczuję wrażeń:-(

reklama
Dobry wieczór:-)

Ostatnio coś dopiero wieczorem zaglądam, bo rano mnie mama na skype nawiedza i wychodzimy na spacer później. Dobrze, że czasem ze mną pogada, to i humor mam lepszy, i więcej chęci do życia, zawsze to jest się do kogo odezwać, więc jakaś odmiana;-)

No proszę, kogo to widzimy... Gosiu witaj z powrotem;-) Ale masz teraz różowo i niebiesko w suwaczkowie:-D Ładnie się komponuje rodzeństwo:tak:

My fotelik będziemy musieli kupić Vickowi po powrocie z PL, bo dotychczasowy odziedziczy Oliver, więc chętnie poczytam o Waszych opiniach i wskazówkach:tak: Z obecnego Maxi Cosi Priori XP jesteśmy wszyscy bardzo zadowoleni:-)

Tak przeglądałam dzisiaj te torty i myślę, że Vickowi to chyba zrobię w kształcie autka (nawet nie trudne;-)) z kremem z mascarpone, bo bardzo go lubi:tak: Tylko nie wiem czy nie zastąpię kawowego ponczu czymś owocowym, ale jeszcze nie wiem. Dla Olivera za to myślałam o jakimś lekkim owocowym, bardziej nawet piankowym:blink: Szkoda tylko, że większość tego typu na żelatynie, a teść nie tknie:dry: Ale z drugiej strony chcemy zrobić chłopakom razem urodziny z dwoma tortami, więc najwyżej zjadłby tylko jeden:sorry2:
Jutro wkleję linki, bo mam na drugim kompie, a O. teraz gra:-p
Znalazłam też fajny pomysł na zaproszenia, więc może zrobię z Vickiem i podarujemy dziadkom, co by nie zapomnieli i się wcześniej przygotowali, w razie czego:-p I to chyba na tyle;-)

Przydałaby mi się jakaś drukarka... muszę się w końcu za jakąś rozejrzeć:tak:

Spokojnej nocy:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry