agusia9915
Matka wariatka
1200 jakaś promocja była;-)Agusiaa to przedsięwzięcie
Ile płacisz za kurs?
:-)w tym lekarz i książki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
1200 jakaś promocja była;-)Agusiaa to przedsięwzięcie
Ile płacisz za kurs?
:-)No to zajefajniedzień świstaka;-):-) powiadacie echh
ja dla odmiany od tygodnia chodze na kurs kat.B ...jeszcze tydzień wykładów i będę w końcu jeździć..mam nadzieje ,ze szybko mi to pójdzie;-)
:-)super promocja ja musze wreszcie moją druga połowę wysłać bo za dobrze ze mną ma1200 jakaś promocja była;-):-)
w tym lekarz i książki

my za 2 tyg wyprawiamy 6 lutego

i nie ma to jak namierzyc
no wlaśnie nie ma:-)madzia twój mąż nie ma prawka????pytam bo to mnie zaskoczyło bo jakoś nigdy nie spotkałam się z tym by żona miałą prawko a mąż nie.
sukieneczka cudo ślicznaznalazlam na ebay-u babke co sprzedaje obok w miejscowosci o okazalo sie ze to polka co sprowadza sukienki z Bielska Bialeji nie ma to jak namierzyc
Kommunionkleid Kommunionskleid Kommunion Kleid Reifrock bei eBay.de: Kommunionsbekleidung (endet 08.02.10 14:38:29 MEZ)
u nas już wszystkie dzieci w albach przystępują do komuniU nas w zaleznosci od kosciolano wlaśnie nie ma:-)
sukieneczka cudo ślicznau nas już wszystkie dzieci w albach przystępują do komuni

Ile rzeczy wtedy można zrobić i ile jest czasu, nawet jak jest tylko Victor;-) Choć ostatnio mi coś zaczyna psocić i muszę go więcej pilnować
Mam nadzieję, że to przejściowe
Fajnie, że trafiła Ci się taka promocja i trzymam kciuki, żeby kurs poszedł Ci szybko i sprawnie
Irtasiu prześliczna sukieneczka

Jakie teraz ładne rzeczy szyją dla takich dziewczynek, i jakie oryginalne, i dziewczęce
Choć ja na swoją sprzed 16lat
wspominam równie miło i ładnie;-)

:-)