Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
najbardziej Hubek biedny, nie chciał pójśc sie nawet kapać, bo on czeka na księdza
no i ksiądz przyszedł o 20.30 (mieszkamy na końcu ulicy...), ale HUbek zachwycony, z księdzem ładnie porozmawiał
:-) pewnie dzis bedzie odgrywal księdza cały dzień;-)
:-)
, a my dosyc sporo jeździmy więc na tym nie oszczedzamy. zobaczymy na co sie w koncu zdecydujemy;-)
i tak wiecej siedziałam bo od środy ;-)

co do porodu to rozkręciło się samo nie wiem czy pisałam ale szłam na wywołanie a w sumie urodziłam bez ich pomocy ...w dodatku bez nacięcia wiec luksus normalnie ....i wszystko potoczyło się błyskawicznie na sali porodowej byłam z 7cm rozwarcia co kilka skurczy miałam 1cm więcej przy 9cm dostałam skurczy partych i za 3 skurczem miałam już 10cm i kolejne 3 skurcze i urodziłam główkę i właściwie koniec porodu bo pęcherza nie zdążyli przebić to przebili jak urodziłam główkę i mały wypłynął z wodami ...za to zalałam wszystko na wszystkie strony nie wspomnę jak ja wyglądałam ...wiec mały w "czepku "rodzony jak to panie powiedziały;-)
:-) Cieszę się, że szybko poszło i bez nacięcia
Mam nadzieję, że i u mnie sprawy potoczą się w takim tempie
Nawet plac zabaw zahaczyliśmy, więc Victor zadowolony:-)
Mam nadzieję, że tym razem nie zamknę przez pomyłkę;-)Rosmertano Wolfia już widze jakie pysznosci napieczesz, zawsze cos ciekawego tam wyszukasz w przepisach:-)
Ja jestem ciągle na etapie nauki, a i moje zdolności pozostawiają wiele do życzenia i takich cudeniek, to nigdy mi się nie uda zrobić:Gosiu mógłby być, gdybym nie jadła go za każdym razem na różnych okazjachWolfia a może jakiś torcik na bitej śmietanie z owocami?
W lutym pewnie będę miała jeszcze okazję takiego skosztować na urodzinach teściowej - jak mnie zaprosi
I wtedy będę miała okazję zjeść albo tort nr. 1 (jasny biszkopt, bita śmietana, owoce typu mandarynka, winogron) albo tort nr. 2 (ciemny biszkopt, bita śmietana, mus wiśniowy). Chyba, że coś się zmieni i będę mile zaskoczona, albo moja teściowa ruszy w końcu swoje cztery litery i coś upichci - ale na to nie liczę

To od początku;-)WolfiA pokazuj wszystko torty zaproszenia.

myślę że można coś i samemu wykombinować ja ten torcik robiłam z przepisu na placek ;-)
zamiast słonecznika też robiłam zwykłą dekoracje a dawałam np śmietaną malinową na wierzch
za dużo pomysłów to ja nie mam