reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

i ja witam
dzis juz zaliczylismy wizyte u lekarza i cos sie kroi na jelitówke bo biegunke Patrycze dosta brzuszek boli i cały czas 39goraczki WEronika narazie sie trzyma mam nadzieje ze ja ominie
a wczoraj przed 22 na pogotowiu wyladowalismy bo goraczka Patryka po ibufenie i kapieli dobiła 40,1:szok::szok: przeraziłam sie bardzo i do tego majaczyl cos przez sen ale lekarka na pogotowiu powiedziala ze mam nie panikowac:crazy: i kapiele robi cały czas i nic nie dała

reklama
Witam się po nocce do dupy :angry:
Oli dostała katar i ryczała nam w nocy, zciekało jej po gardle i miała co chwilę odruchy wymiotne :baffled: 2 dni temu byłam u koleżanki, u której synka właśnie w czasie naszej wizyty ujawnił się katar, więc pewnie się zaraziła :dry:

Madzia, zdrówka dla Patryka. A lekarzom to dobrze mówić, żeby nie panikować :wściekła/y:

Nie panikować, dobrze się mówi... Jak Staś miał 40 st to też jechałam pełna paniki na pogotowie i dostaliśmy lekarstwa.. Pani doktor powiedziała, żeby kupić też paracetamol i na zmianę z ibufenem dawać, żeby różne składniki działały... I w ten sposób zbijać gorączkę i nie ubierać za ciepło!! Zdrówka życzę!!

Dzien doberek

humor mam dzis do du..y, bo kurka znow leje i wieje. I to jak!!!!!!!!!!! Musze odswiezyc prawo jazdy bo zwariuje siedzac w domu.:crazy::rofl2::rofl2:

Cos mi BB nawala :crazy: niedosc ze musze sie caly czas na nowo zalogowywac choc niby daje ze ma pamietac ale dzis bylo ok wchodze i sobie mysle wow zapamietal pisze sobie na forum a za chwile patrze ze musze na nowo sie zalogowac bo mnie samo wylogowalo o co chodzi:crazy:

Madzia,wsplczuje.Strasznie wysoka goraczke miał Patrys:baffled::szok:.Mam nadzieje,ze Weroniczke ominie choroba:confused:.
Kasiad,pewnie zaaplikowalas Oli cos do noska.Mma nadzieje,ze szybko malej przejdzie:tak:
Widze,ze humory jakies do kitu u wszystkich:baffled:.U mnie nie najgorzej:happy:.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry