reklama
Joanna73
uzależniona od BB
Witam znalazlam jeszcze moja Gabi tez brudaska w konkursie bb Małe brudaski są HAPPY! #1 i Oli Małe brudaski są HAPPY! #1 moja Gabi pierwsze zdjecie a Oliwka troszke niżej Ja oddam glos na Oli bo tylko jeden można tutaj oddac i to jest sprawiedliwe 

karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
drobna kasa zawsze się przyda tak mi się wydaje więc zapraszam....Karola
Sondaż opinii publicznej :: Ankietowanie
ja wypełniłam a co mi tam i tak siedze przed komputerem to pomyslalam ze moge czasem cos wypelnic i moze ktos z was tez bedzie chcial.
Sondaż opinii publicznej :: Ankietowanie
ja wypełniłam a co mi tam i tak siedze przed komputerem to pomyslalam ze moge czasem cos wypelnic i moze ktos z was tez bedzie chcial.
Witam;-)
wczoraj dzwonili do mnie z instytutu dobrego rozwoju pampers czy jak to sie nazywa
i zapraszali na ich pokaz na 5 i 6 pazdziernika beda w Gdansku i ze dostane jakies bezpłatne próbki a tak po za tym to prześlą poczta do przetestowania pampersy
wczoraj dzwonili do mnie z instytutu dobrego rozwoju pampers czy jak to sie nazywa
i zapraszali na ich pokaz na 5 i 6 pazdziernika beda w Gdansku i ze dostane jakies bezpłatne próbki a tak po za tym to prześlą poczta do przetestowania pampersy
Joanna73
uzależniona od BB
idz idz ja byłam jak byli w Kielcach fajnie byłoWitam;-)
wczoraj dzwonili do mnie z instytutu dobrego rozwoju pampers czy jak to sie nazywai zapraszali na ich pokaz na 5 i 6 pazdziernika beda w Gdansku i ze dostane jakies bezpłatne próbki a tak po za tym to prześlą poczta do przetestowania pampersy
![]()
pampersow nie dostalam do przetestowania tylko jak wychodzilissmy wpisywalismy sie w ksiazke pamiatkowa i dostawalismy reklamowki i po 1 pampersie gfazete Mamo to ja i jakies ulotki alee bylo fajnie
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
witam babencje:-)
u nas juz z nowu szaro-buro za oknem
jak ja nie lubie takiej pogody....
u nas juz z nowu szaro-buro za oknem
jak ja nie lubie takiej pogody....reklama