reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

czesc dupencje kochane :)

ale duzo pisalyscie przez weekend a ja nie mialam czasu nawet tu zagladac.

teraz chwila dla siebie bo maly spi wiec buszuje w internecie a co tam.

reklama
Kuba dziś wyszalał sie z synkiem sąsiadki.Ach jakie te nasze Bąble są zabawne...ale sie uśmiałam za wszystkie czasy.:tak:

Witam;-)
wczoraj dzwonili do mnie z instytutu dobrego rozwoju pampers czy jak to sie nazywa:sorry2:i zapraszali na ich pokaz na 5 i 6 pazdziernika beda w Gdansku i ze dostane jakies bezpłatne próbki a tak po za tym to prześlą poczta do przetestowania pampersy:tak:

Witam;-)
wczoraj dzwonili do mnie z instytutu dobrego rozwoju pampers czy jak to sie nazywa:sorry2:i zapraszali na ich pokaz na 5 i 6 pazdziernika beda w Gdansku i ze dostane jakies bezpłatne próbki a tak po za tym to prześlą poczta do przetestowania pampersy:tak:
idz idz ja byłam jak byli w Kielcach fajnie było:tak: pampersow nie dostalam do przetestowania tylko jak wychodzilissmy wpisywalismy sie w ksiazke pamiatkowa i dostawalismy reklamowki i po 1 pampersie gfazete Mamo to ja i jakies ulotki alee bylo fajnie:tak:

reklama
Do góry