reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Oj dziewczyny współczuje ciężkich nocek, u na też z przebojami, w koncu Hubek znowu wyladował u nas, wiercił sie niemiłosiernie, wykopywał spod kołdry, ech...szkoda gadać...:dry:
Konrad tez sie masakrycznie odkopuje spod kołdry:baffled:.Jacek zepsul suwak w spiworku i młody spal 2 noce pod koldra...Niby pod nia,bo oczywiscie obudzil sie na niej:baffled:.Na szczescie juz dzis dotarl nowiutki spiworek i znowu bedzie mu cieplutko.Dobrze,ze od małego jest przyzwyczajony do spania w nich,to sie nie buntuje:-):-D.
Ja oczywiscie nie mam czasu na nic:baffled:.Jutro beda dywaniki,to Wam pokaze te moja mizerna sypialnie:confused:.

reklama
Oli też cały czas śpi bez kołdry.
A jak parę dni temu mi się wydawało, że jej jest zimno i ubrałam ją w ciepłego pajaca (Oli dostała takie 2 typowo zimowe od babci) to obudziła się cała mokra z płaczem po pół godzinie snu. Jak przebrałam ją w cienką bawełnianą dwuczęściową piżamkę, to spała dalej spokojnie. Widać Oli nie lubi za bardzo ciepła :sorry2:

Kurcze, ale mam prania :baffled: Dziś cały dzień pralka chodzi, dobrze, ze jest tak ciepło w mieszkaniu, to schnie ładnie. Paulina tak zarzuciła mnie brudnymi ciuchami.
Nie wiem, czy Wam pisałam, ale była teraz przez 8 dni w Górznie na plenerze. Jest w 3 klasie, a więc zaczynają teraz malować olejami, wcześniej był ołówek i akwarele. Ten plener jest obowiązkowy i jest jakby początkiem nauki malowania olejami, przez 8 dni wychodzą 2 razy dziennie w plener i mają obowiązek wykonać 2 prace dziennie, które są potem oceniane przez nauczycieli malarstwa. Paulina wróciła zadowolona, a muszę się pochwalić, że jej prace zostały wyróżnione przez nauczyciela i pójdą do jakiegoś ogólnopolskiego konkuru plastycznego :tak: Chciałam Wam coś wkleić i pokazać, ale Paulina już rozłożyła łóżko i nie dostanę się do prac. Jutro Wam pokażę, jeśli oczywiście chcecie. A dziś Wam wkleję postać rysowaną przez Paulinę, którą już mam w kompie - zdjęcie wyszło trochę zamazane, ale mam nadzieję, że coś dojrzycie.

Super Kasiad, ma ta twoja corka zdolności, dobrze ze nie marnuje talentu :tak: a ona sama chciala isc dalje w tym kierunku czy ty ją troszke pokierowałaś?

Czekamy na wiecej zdjec

reklama
Witam :-)

znów zapieprz w pracy od rana samego:dry: no ale w sumie lepiej jak ta praca jest niz by miał byc przestój jak 2 tyg temu...

Kasiad Paulina super rysuje:szok::-):tak::tak: ma talent dziewczyna:tak: a ona jest w jakims liceum plastycznym?? idzie dalej na ASP??

miłego dnia wszystkim:-) u nas słonko swieci:-) gdyby tylko nie ten wiatr...

Do góry