reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Ostatnio się zastanawiam gdzie wszystkie dziewczyny :sorry:zobaczcie ile już Joasiek do nas nie zaglądała Matylda Madzix Nuśka i cała reszta :sorry:wiem że praca i inne obowiązki ale dziewczyny jak zaglądacie dajcie znać co u was :sorry::tak:

no włąśnie, jakoś nam się przerzedziło towarzystwo niestety.... :-( ciekawa jestem, co u innych dziewczyn: u Nuski, Joasiek, Matyldy, madzix...

reklama
no my też byliśmy głosować obowiązkowo teraz mogę nażekać dziamkać i zabierać głos na temat prezydenta- a tym co nie byli cicho.Zresztą ja jestem okropną zwolenniczką wyborów bez zwgędu na wszystko.wyśmiewam tych co nie byli głupole i totalni ignoranci no i mega bogaci ludzie to muszą być skoro płacą za kartę do głosowania i tysiące ludzi którzy przy tym pracują a oni zostają w domu.
no a ci żyli w czasach przed wolnymi wyborami i nie głosują to starzy zwolennicy dawnego ustroju taka prawda-skoro nie korzysta z demokracji to znaczy że wtedy uważa że było lepiej.-ach więcej nie piszę bo jeszcze mega wrogów sobie na robię no ale już taka jestem.
UDZIAŁ W WYBORACH TO OBOWIĄZEK DOROSŁEGO CZŁOWIEKA. nie uczestniczenie w wyborach to tak jakby napluć na flagę.

no teraz czekam na 4 lipca i powiem szczerze nie ma mojego kandydata ale napewno pójdę.

no pogoda nie pada ale słońca też nie ma mam nadzieję że mimo to dam radę wysuszyć pranie na balkonie i zaraz sprzątanie

hej
Kasiad
faktycznie smutne wizyty ...ehhh

rosmerta no ciała nie dałam tylko głosa ;-)
a co do dziewczyn nie udzielających się to się zastanawiałam już dawno (gdzie i co )
rozalka jak samopoczucie?

Hej:-) U nas drugi piękny dzień, bardzo ciepło i słonecznie:tak:

Skoro mowa o wyborach, to ja z mężem też byliśmy tu w IE:tak: Mimo, że do miejsca głosowania mieliśmy ok. 100km;-) A że wybraliśmy Waterford zamiast Dublina, to pojechaliśmy sobie od razu na plażę po oddaniu głosu, więc połączyliśmy przyjemne z pożytecznym:-) Szkoda tylko, że nasz kandydat nie zakwalifikował się do II tury, ale trzecie miejsce też nie jest złe:-p:rofl2:

Rosmerta jak zwykle imprezka udana u Was;-) Dobrze, że i bez zmywarki dałaś radę, choć pewnie więcej pracy było przez to:sorry:

Kasiad ach szkoda, że takie wizyty mieliście...:-( Oby wszystko skończyło się dobrze, choć życie łaskawe nie jest zbyt często:sorry:

Miśka teraz Wiki musi się Tobą nacieszyć;-) Powodzenia na pracowitej końcówce w szkole:tak:

Ja też jestem ciekawa co tam u reszty dziewczyn, bo daawno się nie odzywały:sorry:

Miłego dnia:-)

Hejka:-)

Rozalka, trzymaj sie. Mam nadzieje, ze cisnienie troche Ci spadnie. Dobrze ze teraz nie ma takich upalow (przynajmniej u nas) wiec pewnie troche Ci lzej.

Kasiu, przykra sytuacja z Twoim wujkiem. Niestety na takie rzeczy nie mamy wplywu.

A ja tez dzis cos nie najlepiej sie czuje. :cool:

Witam :-)

Rozalka zycze dobrego samopoczucia no i faktycznie upaly narazie nas omijają, więc moze ci sie uda na tej koncówce:tak:

spadam luknąć na inne watki i do pracy, bo mnie tu terminy gonią:rofl2:

reklama
Dzień dobry:happy:

Miało być tak pięknie i ciepło, a tu dzisiaj chłodny wiatr i chmury:sorry: Owszem jak wyjdzie słonko to fajnie i ciepło, ale tak poza tym to niespecjalnie:sorry: A my wczoraj dzieciakom basen wyjęliśmy, bo myśleliśmy, że się pobawią dłużej niż jeden dzień:sorry: Może się jeszcze rozpogodzi... mam nadzieję:tak:

Rosmerta Ty już na końcówce przed urlopem... już niedługo sobie odpoczniesz:-)

Karolina
a Tobie co dolega, że nie najlepiej się czujesz? Fizycznie czy psychicznie nie najlepiej?

Rozalko głowa do góry, nie dawaj się i trzymaj na ostatniej prostej już praktycznie;-) Ech leci ten czas, jeszcze trochę i będzie szalała dwójka maluchów po domu;-)

Apropo dwójki to ja już czasem wysiadam jeżeli chodzi o sprzątanie i układanie zabawek:rofl2: Często o godz. 11 mam już dosyć, a to dopiero początek dnia:-p Całe szczęście, że jak Oli pójdzie spać to Victor ogląda jakieś bajki i mam chwilę, żeby odetchnąć i ugotować obiad:sorry: Nie ukrywam, że zaczyna mnie męczyć i drażnić ciągłe siedzenie w domu z dziećmi... w końcu 4lata to nie mało:confused2:

Mało optymistyczny akcent na koniec, ale miłego dnia Wam życzę mimo wszystko:tak:

Do góry