reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Ale u nas na watku cisza ostanio..
zyjecie wogole?
Kasia- jak maly juz przekonala sie do konca do tatusia?
Ania- juz niedlugo bedziesz miec wakacje:)
dawna cloe, zytka- i wy w koncu sie pokazalyscie:)
buziaczki dla wszystkich mamsiek:*

reklama
Aniu prawie sie przekonal, pokochal a tu wiadomosc ze maz w sobotej juz wyjezdza buuuuuu:baffled:
Do tego okazalo sie ze malutki jest nadal w polozeniu posladkowym i jak sie nie obroci to CC a ja nie chce!!!!!!:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Acha i wazy juz 2600 lekarka w szoku byla

Witajcie :-):-):-)
Chyba o mnie nie zapomnialyscie :confused::sorry2::-)
Przez 2-3 dni nie miaalm netu.... nie wiem dlaczego...
a dzisiaj dopiero teraz moglam dojsc do kompa :tak:
Ale nic sie u mnie nie dzialo przez ten czas :shocked2:
Wiec wytlumaczylam sie juz troszku :-p

zytka dasz rade zobaczysz... poczatki zawsze sa trudne :tak: dacie rade :tak: wiem ze jest ciezko ;-)
przyszlirodzice
- do 18 wrzesnia to jeszcze sporo czasu
dawna cloe - rosnie rosnie... :-D:-D:-D:-D
kaska to super ze m juz jest ... ciesze sie :tak: ale czemu w sobote z now jedzie?? na ile?? a mlauszek sie przekreci - bedziemy trzymac kciuki za to :tak:
Gosia to zdrowka dla chlopakow :tak: dla Ciebie oczywiscie tez ;-)
Anna_ajra - to ciesze sie ze u Was wszystko wporzadku - super :tak:

a co u nas ??
maly zaczal na szczescie wiecej mowic powtrarzac... swietnie wychodzi mi gdy widzi zegar to kiwa sie na prawo i lewo i mowi tik taaaaa tik taaaa.... :-D:-D:-D
postepu w zabkach nie ma dalej 8 :sorry2:
swietnie tanczy wywijajac rekoma... - super...
cos jeszcze chcialam napisac ale maly mnie wybil z rytmu :sorry2::baffled:

Hej wszystkim :biggrin2:
Strasznie zalatana jestem od piątku. Mówię Wam nie mam czasu kiedy obiadu zjeść. Zachciało mi się aplikacji i co? i teraz nie mam ani jednego dnia wolnego. Od pon do pt kancelaria a w weekendy zamiast mieć czas dla chłopców to ja ganiam za majstrem obibokiem. Mąż oczywiście za miękki jest więc wszelkie ostre słowa padają z moich ust. Wyobraźcie sobie że łazienkę robi nam od roku i do teraz nie jest skończona tzn zostały drobne elementy ale sam fakt. Kończymy malowanie i co sie okazało? sufity spierniczone. Wiecie jak sie wściekłam? tak gościa zbeształam że teraz sie mnie boi. A bo ja mam taki charakter że sobie nie dam, zawsze postawie na swoim i dążę do celu mimo wszystko. A gdy ktoś zadziała mi na nerwy tak jak ta torba nie oszczędzam osoby. To też mąż twierdzi iż zawód adwokata jest wręcz stworzony dla mnie ze wszystkiego sie wywine i wykłóce :baffled: i właśnie wtedy zdałam sobie sprawe jaka potrafie być przebiegła i czasem mało sympatyczna. Ale cóż trzeba umiec oddzielić zycie zawodowe od prywatnego.
Wywód strzeliłam a teraz zmykam bo wokanda mnie czeka a później przychodzi nowy praktykant. :-p;-)

Cześć dziewczyny!

Odbyliśmy dziś ostatnie szczepienie:-) a w zasadzie szczepienia bo podaliśmy też Jasiowi ostatnia dawką szczep. przeciw pneumokokom. Bez płaczu niestety się nie obyło:-(. Ale nastepne kłucie dopiero na 5 latek:-D:tak:.

Powiedzcie dziewczyny czy Wasze dzieciaczki chętnie próbują nowe potrawy? Mój Jaś w zasadzie nie je żadnych owoców ani warzyw:-(. Poza zupkami oczywiście. Nie chce też nic spróbować z mojego talerza:no:. Kalafiora nie, truskawek nie, jagód nie... Niedawno przestał jeść jaja:baffled:, które do tej pory w formie jajecznicy bardzo mu smakowały. Nie wiem czy szykuje mi się kolejny niejadek, czy po prostu dziecko walczy o swoje zdanie i z głupim uporem na zasadzie "nie bo nie" nic nie chce nowego spróbować.

Pozdrawiam.

Gosiu u mnie podobnie ale im częściej podaje tym lepsze efekty bo mały zjada tak było z kalafiorem pierwszy wyladował na podłodze na drugi raz juz zjadł.Truskawki nie ale dzem z nich owszem:tak:takż ewydaje mi sie ze trzeba po prostu troszke cierpliwosci jak sie maluchy przyzwyczaja do nowych smaków z obiadem u nas nie ma problemu mały zjada swoje moje jeszcze czasem leci do Kuby M wraca z pracy i też z nim zje:-Dmały pasibrzuch:tak:jajka uwielbia parówki smakusie dzieciece je dwie na sniadanko i to idzie mu w momencie:-Da Kubie chyba głupio ze młodszy brat tak ładnie je i zaczął tez jeść wolniej mu to idzei ale je:tak:

reklama
Gosia Oliwka miewa takie okresy :nerd:bywa ze zjada wszystko ile bym nie dała a bywa że wszystko jest bee :dry: mimo to cieszę się że nie jest takim niejadkiem jak Julka
i jak u Ani 31 Julka teraz je ładniej jak do tej pory
Syneczki jednym słowem twarda z ciebie babka:-D ja cię podziwiam :tak:Moje dwa urwisy wyciągaja ze mnie całą energię :hmm:

Do góry