Ania31
Mamy lutowe'08
Witam w niedzielne popołudnie
U mnie sielanka nic nie robie cały dzionek Mąż ugotowal obiadek zabrał dzieci na dworek a ja moge polezec w ciszy i spokoju i sie dojadać witaminkami owocami i co tylko jeszcze chcę. zajrzałam wieć na chwilke do Was aby sie przywitać i pozdrowić Was i Wasze brzusie
U mnie sielanka nic nie robie cały dzionek Mąż ugotowal obiadek zabrał dzieci na dworek a ja moge polezec w ciszy i spokoju i sie dojadać witaminkami owocami i co tylko jeszcze chcę. zajrzałam wieć na chwilke do Was aby sie przywitać i pozdrowić Was i Wasze brzusie
dla dobra Wiktorka i Maćka
I każda z nas robi się coraz grubsza;-) ja juz mam fajną piłeczkę
Misiek też domaga się brania na ręcę, chodź coraz rzadziej to robie. Dziewczynyh nasze mamy, babcie, ciocie podołały i to bez pralek automatycznych, zmywarek itd, z większą ilością dzieci to my nie podołamy??? Nikt nie mówił że będzie łatwo ale tak za 2,3 latka jak będzie miło z dwójeczką :-)

) i jakieś sniadanko
Skoro już i tak siedzę przed kompem, to niech dzidzia skorzysta...
Mam nadzieje, że tak fantastycznie, jak pisałaś! Moja dzidzia potrafi mnie czasem zaskoczyć swoimi mocnymi figlami, szczególnie wieczorem. 
mam stresa...
Odpocznij trochę i nabierz nowych sił. Może jakiś wyjazd (np. do rodziców) dobrze by Wam/Tobie zrobił?
Powiedział, że widać jedynie brzuch, ale po figurze się (na razie) nie zmieniłam.