reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej
Dziś miałam zabiegany na maxa dzień:szok::angry::wściekła/y::no: I w sumie pod koniec dnia zakłuło mnie::wściekła/y::zawstydzona/y: i się lekko przeraziłam - i znów przypomniałam sobie że jest mnie wiecej:-)
Sana - ja przy kompie mogę siedzieć - tylko w pracy i jak M nie widzi :-)Inaczej to awantura - ze mam odpoczywać:sorry2::cool2:
Ika_s - mnie też nie kopie :sorry2: A mamy podobne terminy :laugh2:Najka też nic nie pisze:cool2: Poczekamy na nią:tak:
Ania31 - dziś robię - wczoraj M stwierdził że on nie ruszy szpinaku i były pierogi:-D
kropecka - obaczymy za rok:-D jak się będziemy stresować że małe coś nie robi a już powinno:D
Najka - zdrówka dla M :sorry2:

Ania_ajra - znów mamy ten sam termin wizyty u lekarza:-) i też dziś oddałam krew :-D

Pozdrawiam Ula - która muuuuuusi odpocząć :cool2:

reklama
No ja dziś na zebraniu w szkole moich chłopców byłam 2 bite godziny brrrr juz mnie siedzonko bolało
Teraz mam urwanie głowy bo synuś jutro ma urodzinki konczy 3 latka i krzyczy torta mi rób wiec pichce w kuchni jeszcze wizyta u ortodonty ze starszym synem i nie bedzie mnie z tej okazji jutro po południu beda rodzice na urodzinkach wiec zejdzie pewnie do wieczorka a niech sie wnuki naciesza dziadkami skoro drudzy dziadkowie maja ich w głebokim poważaniu:baffled:
Pozdrawiam i zycze miłego dnia

A ja się zapisałam właśnie do szkoły rodzenia. Obawiałam się, że to jeszcze wcześnie, ale ta położna powiedziała, że jest akurat. Zaczynamy za 2 tyg.- 04października i kończymy przed świętami w grudniu. W sumie wyjdzie 11 spotkań raz w tgodniu po 2 godziny.

No i jeszcze się pochwalę, że zaczęli u nas także wreszcie grzać!!!!!!!!!!!!!!!!​

Cześć dziewczyny.
Ania 31 w takim razie i ja musze ten przepis sprobować Tym bardziej ze moje dziecko ostatnio na obiady nie jada nic poza makaronem a mnie już kończą się pomysły z czym by tu makaron połączyć:baffled:
Myyszaa mój mąż w odróżnieniu od twojego sam goni mnie do kompa( a właściwie laptopa bo komp to on oblega) Mówi mi "zrelaksuj sie trochę" a w dosłownym tłumaczeniu oznacza "no idz już i daj mi spokój":dull:
Dziś odwiedziła nas moja znajoma z ogólniaka z córeczką młodsza od mojej o rok. Julka nawet małej nie zabierała zabawek co jest plusem ale też bawić się nie chciała jednym słowem olewała dziewczynkę Pewnie myślała sobie"co też mi za zsmarkulę przyprowadzili":baffled:

Cześć dziewczyny.
Normalnie nie mam na nic czasu. Ale coś dziś naskrobie. (postaram sie nie przynudzać - obiecuje) Z ciekawych rzeczy - byłam dziś u fryzjera o 10 ze sobą o 16 z MIskiem. Beczał jakby go obdzierano ze skóry:-(. Ale wygląda uau - prawdziwy przystojniak a był taaaaki zarośnięty. :-) Jutro mamy wiele spraw do załatwienia - prawdopodobnie szykuje sie sąd z moim wykonawcą (budowlanym) ale spoko- nie dam się zbytnio ponieść nerwą - dla dzidzi. Achh i ide jutro na mocz (badanko) w pn do gina. Już nie moge sie doczekać.
Myszkokochanie ja jestem co dziennie po 21 na necie - wtedy mam czas Was przeczytać i popisać (choć nie zawsze):-(.
Ania ajra normalnie ten twój syn ma sprzęcicho - uważaj bo jakaś panna se go upatrzy (już:-)) Gratulacje - całuski.
A co do szpinaku - jak wy to robicie że go lubicie??? NIgdy nie mogę się skusić nań.

Dobry wieczór!
Dzisiaj kiepsko się czułam, po 3 tygodniach przerwy znów epizod z osłabieniem, zawrotami, mrowieniem rąk i plamami przed oczami. A potem bolała mnie głowa:-( Przestraszyłam sie trochę. Może to z powodu tego mojego niskiego ciśnienia, mam nadzieję, że nic poważnego. Jutro mam wizytę u ginka, zobaczę co powie.
Myszaaa Ty zwolnij trochę i dbaj o brzuszek!:tak:A M. kicha, ale to raczej zwykłe przeziebionko i mam nadzieję szybko minie.
Ania31 udanych urodzinek synka! Ja nie umiem niestety torta piec.:zawstydzona/y:
Agawa powodzenia z wykonawcą!
Dobrej nocy!

Cześć dziewczyny!:happy2:
Ale miałam wczoraj kiepski wieczór.:crazy: Zaczęła boleć mnie głowa... Myślałam, że przejdzie, ale bolała mnie coraz mocniej. Aż do takiego stopnia, że o 23:00 wymiotowałam wszystko co od 18:00 zjadłam. :sick:
Nie wiem, co mi jest...:unsure: czy to ciśnienie???:confused:
Dzisiaj zamierzam leżeć i dużo spać. Wezmę APAP.

Wczoraj z rana byłam w Starostwie. Za tydzień będę mogła odebrać prawo jazdy!:cool2:

Najka - dzięki!:wink: Profilaktycznie możesz brać Rutinoscorbin. Ja piję dodatkowo Actimel. Mam nadzieję, że Cię ominie choróbsko...:yes: Co lekarz powiedział?:confused:
Ika_s - dzięki!:wink: Życzę Tobie, aby była to upragniona córeczka.:biggrin2: Ale najważniejsze by było zdrowe!:tak: Przypomniałaś mi właśnie o szkole rodzenia... muszę zadzwonić!:elvis:
Myyszaaa - uważaj kochana na siebie!:yes: No to trzymam kciuki za piątek!:-D
Ania31 - udanego dnia życzę!:cool:
cloe - fajną masz córę!:rofl::-D:rofl:
agawa1 - czekamy zatem na nowe zdjęcie przystojniaka Kamila, no i może mamy o ile da się namówić...??? :sorry2::confused::wink:
Tak myślałam, że będziecie się sądzić z wykonawcą budowlanym.:dry: Też bym tak zrobiła.
Na tym USG, to lekarz pierwsze co zrobił, to stwierdził błyskawicznie płeć - dzięki!:cool2:

Buziaczki

reklama
Cześć dziewczyny Ja dziś oczy na zapałkach choć poszłam spać o w miarę przyzwoitej porze a moje dziecko ładnie przespało całą noc Tyle że już o w pół do siódmej zrobiła pobudkę więc pewnie stąd te oczy na zapałkach:sick:
Zaraz zabieram młodą na spacer Swieze powietrze dobrze nam zrobi:tak:
Anna ajra gratuluję Własne prawko to świetna sprawa tylko nie zaniechaj jazdy samochodem tak ajk ja to zrobiłam:no:
Ania 31 pewnie zarobiona skoro mały ma urodziny. Swoją drogą
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KACPERKA:-):tak:

Dzeiwczyny czy wy już powoli zaczynacie kupować coś dla maleństw Mnie się dziwnie wydaje że to najwyższy czas :tak:;-)choć jeszcze wstrzymam się do czawtrego października;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry