reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

u mnie jak z Wiktorem chodziłam w ciąży to nawet jak już miałam mocne ruchy i cały brzuch mi chodził to jak Maciek podchodził żeby dotknąć to Wiktor przestawał się ruszać :)

reklama
:-) witajcie mamusie

anna_ajra super ze wszystko ok .i .ze znacie juz plec.Jak przynioslam pierwsze zdjecie to na zmiane z mezem wpatrywalismy sie w nie .

kropecka u mnie tez w pozycji na plecach najbardziej ruchy byly wyczuwalne .Teraz juz w kazdej pozycji i sa dosyc mocne, szaleje ten moj dzidzius. Nawet przylozyl juz mezowi, z czego maz byl bardzo zadowolony , ze wreszcie sie doczekal kopniaka.

pozdrowienia dla was wszystkich:cool2:

Witam z rana
Jak tam szpinakowe jedzonko?;-)Mam nadzieję że smakowało
anna_ajra dzieki :-D
pierwsze ruchy to jak by ktoś w srodku puszczał banki mydlane
teraz to akcja na całego wczoraj chłopaki widziały jak brzusio falował ale sie cieszyli nie mogą tylko uwierzyć ze to tak szybko mija.:-)

Cześć dziewczyny!:happy2:
Byłam dzisiaj na badaniach (morfologia i mocz). Jutro odbiór wyników. W piątek mam wizytę u swojego gin. na 17:00 :dull:

Gosia 78 - dzięki!:-D Tak, razem bardzo się cieszymy.:cool2:
cloe - na szczęście masz nas, więc stanie się odludkiem Tobie nie grozi...:wink:
kropecka - co Twój Wiktor na to, że masz dzidziusia w brzuszku?:confused: Jest jeszcze trochę za mały, aby zrozumieć co to znaczy, ale ... :happy:
sana - :-)
lileczka - dzięki!:-D Moja dzidzia też potrafi solidnie kopać. Mój mąż miał już przyjemność poczuć ruchów synka!:biggrin2:
Ania31 - niestety nie lubię szpinaku...:baffled::-D

Pozdrawiam Was wszystkie!

Witajcie!
Dziś już chłodniej, ale jest słoneczko:) A mój mąż niestety się przeziębił, szkoda mi go, bo właśnie urlop mu się skończył i do pracy musiał już dziś iść. I trochę się obawiam, żebym ja przeziębienia nie złapała, wolałabym tego uniknąć, mam nadzieję, że się uda...
Ika_s a Ty się wykurowałaś?
Anna ajra cieszę się z dobrych wieści z Twojego usg i gratuluję syneczka:))) Ja też byłam niedawno u dentysty, i wszystko ładnie juz, mam przyjść jeszcze w styczniu na wszelki wypadek na kontrolę.
A ja dalej na kawę nie mogę patrzeć, za to piję rano mocniejszą herbatę. I to z przykazu lekarza, bo ostatnio ciśnienie 90/60, więc jest wskazanie. Ale ja sie bardzo cieszę, bo uwielbiam mocną herbatę:)
Dobrego dnia!

hej dziewczynki-

Najka-no u mnie jakby troche lepiej. Katar przeszedł, ale troche niżej. Zaczynam etap kaszlu. Kupiłam jakieś syropy i w piatek jednak chce troche do pracy wrócić.

anna_ajra- zdjątka Małego śliczniusie. Ja chciałabym zrobic usg 3d/4d w 21 tyg. czyli ok 15 października. Może wtedy potwierdzi się płeć mojego Dziecka. Ja jednak już nastawiłam się na moją Marysię i kupiłam jej nawet pierwszą różową koszulkę.

Też wybieram się w przyszłym tygodniu do dentysty, bo mam jedną dziurkę i oby nie więcej. Wypadła mi plomba, ale ząb nie boli. Malutka dalej nie chce mnie pokopać, w ogóle nie chce się poruszać- czekam więc dalej i troche się martwię. U niektórych z Was już przecież w 17 tyg. nieźle brzuszek falował.

Ika_s ja pierwsze ruchy poczułam później niż ty masz ciążę. No i we wszystkich książkach piszą że przeważnie zaczyna się czuć ruchy w 18-21 tygodniu a wyjątkowo w 17. Czekaj cierpliwie, za chwilę na pewno poczujesz :)

kropecka- dzięki za pocieszenie. Zjadłam dziś nawet 2 batony typu snickers i jakieś mega słodkie draże. Leżałam naiwnie plackiem 30 min z ręką na brzuchu i nic. Tylko mnie mega zmuliło. To chyba faktycznie jeszcze nie nasz tydzień. Buźki.:tak:

reklama
potem jak beda dzieci tez nie nalezy sie stresowac, ze jedno no szybciej siada, chodzi itp. to wcale nie oznacza ze nasze dzieci tez musza to zrobic w tym samym czasie. troszke wiecej luznego podejscia trzeba do tego wszystkiego miec, bo takto mozna by oszalec,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry