Cześć Babulce!!!
Oj widzę że nie tylko ja miałam tej nocki problemy ze spaniem. U mnie to raczej problemy sądowo - budowlane ale nie będę Wam d..y zatruwać moimi problemami. Tak czy inaczej jestem nie wyspana chhoć przyznam szczerze że około 2 w nocy czytałam bb ale jakoś nie miałam weny nic napisać. Dziś też nie mam:-(. Sprzątałam cały dzień i zostało mi jeszcze nie mówię ile. Jutro czeka mnie przedpokój zawalony rzeczami dla młodego no i łazienka. A chhce też jutro choinkę ubrać bo w przyszłą sobotę mam zamiar piec ciasta. Będę piekła pyszny serowiec, makowiec, makowiec drożdżowy i rafaello. Dużo co nie ??
Ale znając życie wszystko baaaardzo szybko zniknie. A jak nie to się zamrozi i bedzie na Nowy Rok.
JA mam ten sam termin od początku tzn od 1go usg tj 22 luty. Ale wg om to 26 luty. Znając życie i tak urodze wcześniej> Misiek wg usg miał się urodzić 3,4 marca wg om to mialo być 30 marca a urodził się 18 marca. Idąc tym tokiem myślenia to koło 10 lutego młody powinien byc na świecie. :-)
Oj widzę że nie tylko ja miałam tej nocki problemy ze spaniem. U mnie to raczej problemy sądowo - budowlane ale nie będę Wam d..y zatruwać moimi problemami. Tak czy inaczej jestem nie wyspana chhoć przyznam szczerze że około 2 w nocy czytałam bb ale jakoś nie miałam weny nic napisać. Dziś też nie mam:-(. Sprzątałam cały dzień i zostało mi jeszcze nie mówię ile. Jutro czeka mnie przedpokój zawalony rzeczami dla młodego no i łazienka. A chhce też jutro choinkę ubrać bo w przyszłą sobotę mam zamiar piec ciasta. Będę piekła pyszny serowiec, makowiec, makowiec drożdżowy i rafaello. Dużo co nie ??
Ale znając życie wszystko baaaardzo szybko zniknie. A jak nie to się zamrozi i bedzie na Nowy Rok.JA mam ten sam termin od początku tzn od 1go usg tj 22 luty. Ale wg om to 26 luty. Znając życie i tak urodze wcześniej> Misiek wg usg miał się urodzić 3,4 marca wg om to mialo być 30 marca a urodził się 18 marca. Idąc tym tokiem myślenia to koło 10 lutego młody powinien byc na świecie. :-)

Tłumy ludzi... coś strasznego!

Zobaczymy, co lekarz powie we wtorek.

Może dlategoże wcześniej byłam chudzielcem Nie wiem jak można nie utyć w ciązy ja jestem teraz straszny żarłok jedyne co mogłabym zrobić to podjadać owoce jak co innego ... tyle że jakoś do owoców mnie nie ciągnie