dawna cloe
Mamy lutowe'08
Hej
Paty zanim doszliśmy do porozumienia probowałam przeforsować Emilia Weronika,Dominika, Róża, Wiktoria...
Myszaa dobre to z imionami
Teraz to z M się smieję że jakoś dziwnie sie złożyło że akurat imiona takie jak maja jej zieci typu Łukasz, Tomek Jasiu jakoś nie należą do oryginalnych
Paty zanim doszliśmy do porozumienia probowałam przeforsować Emilia Weronika,Dominika, Róża, Wiktoria...
Myszaa dobre to z imionami
Teraz to z M się smieję że jakoś dziwnie sie złożyło że akurat imiona takie jak maja jej zieci typu Łukasz, Tomek Jasiu jakoś nie należą do oryginalnych
z tym terminem porodu , mialo byc 22 luty, na usg 3d 15 luty (u innego lekarza ) a teraz na usg wychodzi 34 tydzien ciazy i termin wedlug wymiarow dzidzi na styczen . Tez macie takie takie roznice ??????????????????

tylko nie wiem czy moj zoladek to wytrzyma 

Zwłaszcza ,że mam fobię ,zeby coś się nie działo.Niech wraca o przyzwoitych godzinach, nie dosc ,że ja się męcze to on ma imprezować?Z doświadczenia kilkunastoletniego wiem ,że nie warto dziewczyny na to wszystko sie godzić!
z jednej strony dobrze siedzi grzecznie w domu zamiast relaksować sie przy piwku w jakiejś knajpce Z drugiej zaś nawet jak są rzadkie okazje na wyjścia dla nas to mu sie nie chce
i wtedy to akurat podoba mi sie mniej ale cos za coś.