Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zawsze uwazałam ze wiekszosc osób reprezentujacych zawód prawnika to raczej bardziej roztropni ludzie, jak widac wyjatki sie zdarzają - i nikt tu nie mówi o słodzeniu, ale no cóż, skoro tego nie rozumiesz
boje sie ze przytyje i róznie takie tam ehhh

duzo zdrówka dla Olka
ja tez myslałam zeby może Bartkowi ale poczekam chyba do lata tak najszybciej nauczyc siusiu
ja miałam tydzień temu i mi idzie druga 18
ale jestem stara ale ja bliżej końca jej

Oskar chodzi spać o 20 i wstał o 5.30 dzisiaj . Mam nadzieję ,że to nie jednorazowy wybryk.
A ja mówię :nie wolno" to dopiero tempa nabiera w ucieczce.Cały dzień , pomijając drzemke i spacer przenoszę go , podnoszę i z niczym nie mogę sie wyrobić.
A tu jeszcze starszy z zeszytami czeka.A Oskar siedzieć dalej nie potrafi,za to wszędzie go pełno i biega jak torpeda na czworaka

. Ja już poprostu nie wyrabiam, pobudki co chwila, cycek w buzi zamiast smoczka a rano oczy na zapałki. Jeszcze jedną , dwie pobudki bym wytrzymała ale nie 6
. 
Prawie wszystkie odpisałyśmy na twój post, nie ze względu na to, że jest on niesamowicie mądry tylko dlatego, że wszystkie poruszył sposób twojej wypowiedziDziewczyno nie rób z siebie na siłę mądrej osoby, bo nie wychodzi Ci to zbytnio- raczej się kompromitujesz!!! Tak sobię myślę, że może ty innych oceniasz przez pryzmat tego jaka sama jestes?? Pisała Patrysia jak byk, że małego wkłada na chwilkę do chodaka jak coś musi zrobić, a ty juz jaka głupota. Tak jakby godzinami go tam trzymała. Może ty tak robisz ze swoim dzieckiem?? Dasz mu coś i niech siedzi?? [[/SIZE] A na sprawdzanie reakcji to może sama się wybierz najlepiej do lekarza, bo chyba jednak masz coś nie tak, skoro wypisujesz takie rzeczy na forum- nie pasuje Ci to sie nie udzielaj!!!