Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, wszystkego dobrego dziewczyny.
, malutki chyba wyczuł co jest grane i wstał tylko 2 razy w nocy. Za pierwszym razem starałam się podać mu wode,ale on nie cierpi smoczków i rozdarł się masakrycznie
, poddałam się po 10 minutach- kiepsko to widze.
.
i mały wył jeszcze gorzej 
). Dziś ze spacerem zaczekam aż zrobi się ciepło żeby mi Jasiek nie przemarzł w spacerówce parasolce.
, nie wiem jak to wszystko się skończy:-(
niestety już nie była taka dobra.Obudził się już przed 1 i do rana się wiercił i stękał , a więc normalka.

a my wczoraj pojechaliśmy do babci wziełam Kube i Bartka i ruszyliśmy autobusem pomogły mi panie z wózkiem i Kubą kierowca okazał sie super facetem też pomógł także nie było źle
zrobilismy zakupy dla Bartoliniego bo powyrastal chłopina mi ze wszystkiego

a horoskopy nie wierze chyba ze cos sie zgadza hihih 
myszko a zapytaj w patece moze maja jakies masci rozgrzewajace dla niemowlakow albo cos w tym stylu ja stosuje masc majerankowa i sol fizjologiczna no i to czego nie lubi - sopelek chyba ze lekarz mi przepisze biostymine albo biodacyne czy jak tam to bylo 
wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek 

jakies postepy
no a wdomku to musisz miec niezle wiem to po Sewku bo tez jak widzi ze za nim ide to ucieka jak nie wiem az sie kurzy

ale na szczescie juz mam posprzatane moze potem zrobie jakas saletke moze tao tao