Witam się i ja!
Kluska, Ania 31 - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka!!!:-)
Kluska - to u Ciebie takie same nocki jak u mnie:-(, Jaś też tak często się budzi a gdy nie przystawię go do piersi jest taki wrzask jakby go ze skóry obdzierali

.
Planuję też już go nie karmić w nocy tylko nie wiem jak zareagują sąsiedzi, u nas w bloku wszystko słychać, przy Piotrusiu walili mi w kaloryfery

i mały wył jeszcze gorzej
Co do sadzania na nocnik - Piotruś zaczął korzystać z nocniczka wtedy gdy zaczął sygnalizować swoje potrzeby czyli miał ponad 1,5 roku. Poszło nam nad wyraz sprawnie. Wcześniej pojechaliśmy z nim do sklepu po nocniczek, który sobie sam wybrał:-), przez jakiś czas sadzałam go w ubranku, by go zbyt nie stresować. Podobno zbyt wczesna nauka źle się kończy, nie wiem bo nie próbowałam. Z Jasiem też nie będziemy się spieszyć.
Wczoraj wózek po Piotrusiu podziękował nam za współpracę, odpadły przednie 2 kółka, wieczorem zamówiłam Coneco Solar ( Anna ajra

). Dziś ze spacerem zaczekam aż zrobi się ciepło żeby mi Jasiek nie przemarzł w spacerówce parasolce.
Piotruś znów z płaczem poszedł do przedszkola, nic nie chce jeść, pić też mało pije

, nie wiem jak to wszystko się skończy:-(
Pozdrawiam