reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam! Ja tylko na chwilę się o coś zapytać :-p CZy pamięta (albo wie) któraś z was jak się czesze kłoska??? Nie chodzi mi o tego zwykłego dobieranego warkoczyka tylko o tego ładniejszego :-pm Jeśli któras pamięta to napisz mi proszę instrukcję. Do pozniej

reklama
Aha i opowiem wam historię, którą dziś usłyszałam i aż ręce mi opadły. Więc...wygląda to tak. Znajoma mojej znajomej jest w ciąży i była już 2 razy na USG w Irolskim szpitalu no i wszystko ładnie pięknie, aż do czasu gdy poszła do polskiego gina. Ten po USG stwierdził, że dziecko ma prawdopodobnie wodogłowie:szok::-( ale zeby sprawdzila w innym miejscu dla pewnosci, bo on nie ma takiego super nowoczesnego USG jak w szpitalach Irolskich maja, no i pojechala biedna do kolejnego gina polskiego, ten równiez potwierdzil. Byl to juz 28 tydzien!!! No i jak już się dowiedziala u polaka to Irole tez jej potwierdzili, jest juz obieta specjalna opieka, wlasnie czeka na wyniki aminopunkcji....no ale K@... wyobrazacie sobie??

Paulineczka ja wiem jak sie czesze kłosa:-)
A kłosa robi się w ten sposób: włosy dzielisz na 2 części. Z każej wydzielasz cieniutki kosmyk i przekładasz go na drugą stronę.Następnie bierzesz kosmyk z drugiej części i tak w kółko.
szkoda ze nie moge ci tego zademonstrować:sorry2:

witam sie - tak pozno bo niestety dzis 2,5 godziny u lekarza z malym :szok: no i co do anemii dalej nic sie nie poprawilo i znowu leczenie - za tydzien mam przyjsc do kontroli zeby wypisac lekarstwa na leczenie bo teraz nie moze bo jest przeziebiony i musi brac lekarstwa a za duzo by tego mial :-( borok moj malutki :-( a nie widac zeby mial anemie przeciez on jest taki ruchliwy zolciutki (z soczkow) i wogole :dry:
paulineczka - masakra z ta znajoma :szok: i gratulacje zebolka :-D
przyszlirodzice - powodzenia w wyborze mieszkanka :-)
kaskax25 - no nawet nawet z Sewkiem myslalam ze ta anemia juz przeszla ale cholercia jasna dalej ... i znow kuracja :-:)dry:
dawna cloe - zdrowka dla Julci :-)
kropecka - masakra - a zabrali Wam cos :confused:
agawa1 - ja podam z mila checia :-D

bede konczyc bo dzis nawet nie ma czasu na nic :dry:

meldujemy sie ale nikogo tutaj nie ma :baffled:
my za chwilke idziemy sie kapac Sewek dostanie butle i pojdzie spac zreszta juz jest troche marudny bo to jego pora na chwile wsadzilam go do lozeczka ale tak to siedze z nim i rozmawiamy :-D:-p
zreszta dzis nie mam jakos humorku :dry: no ale coz :nerd:
tak wiec chyba bede Wam mowila dobrej nocki bo jak Sewek sie okapie i zasnie to ja ide po nim i pojde w kimono bo dzis jestem wykamana :dry::tak:

calusniki dla Was

konkludując ( co niektóre odsyłam do słownika )
ach te irlandzkie zmywaczki, ach te protokolantki dzieciate, młodziate, pomiatate zapewne :-D i ach te ambitne ;-)początkujące studentki łopatologii.
Przez takie właśnie panienki poziom forum sięga dna i jeszcze 100 m mułu :-). Aż przykro, że takie mają w ogóle głos.
Ach ta zazdrość.... :-) .klub wzajemnej adoracji bardzo niskiego poziomu.
Ach głupiutka ja że z takimi przystało mi dyskutować.
A teraz zapewne te najgłupsze zabiorą głos :cool: zapraszam !

P.S. Zytka, Agawa, Anna Ajra, Mysza -;-) i pewnie jeszcze kogoś pominęłam- nie czytajcie tego postu- on nie dotyczy Was :-)

Drogie dziewczyny postuluję by nie ulegać prowokacjom pewnej AA Dziewczyna zapewne ma problem z którym kompletnie nie jest w stanie poradzić sobie w realu więc domaga się uwagi w najbardziej "wysublimowany"sposób . Coś pomyliło się biedaczce:no: :-(

Ale najlepiej bedzie nie zwracać na taką uwagę masz racje dawna cloe :tak:

U nas pomalutku mija dzien za dniem a Bartus znalazł sobie nowe zajecie pcha pufke przed sobą i wydaje przy tym tyle dzwięków:-D
Na sniadanko dostaje kromke chlebka z masełkiem a jak mu smakuje:tak:popije herbatka z kubka niekapka i dziecko szczęśliwe na całego i nie woła za mną "mama ama" teraz wypił juz butlę mleka i spi sobie smacznie
Wstanie to idziemy na spacerek potem bede robiła dżem z dyni mam nadzieje ze to bedzie jadliwe:-D:-D

No masz! Wchodzę na forum, żeby poczytać co tam u was, a tu widzę jakąś formę najbardziej "inteligentnej":-D zaczepki. Pisze bidulka, żona swego męża, jego kura domowa i pani od sprzątania, że ma jakiś problem- chyba największy ze sobą. Z nią nie będe polemizować,bo "za wysokie progi" ale wam napisze że jest to zwykła panienka, która od nokogo nic nie usłyszy o swojej nadludzkiej inteligencji i chciałaby żeby chociaż całe BB biło pokłonyj jej za to. Niestety nie udało się jej to no i teraz....taaaakie wypociny!!!No żal !! A tak pozatym to myśle, że już czas najwyższy przestać karmić trolla !

Ania31- już wiem więc jak to się zaplata, napisz mi jeszcze tylko jak się zaczyna. Dżem z dyni?? Ciekawe co to będzie.

Ostatnia edycja:
reklama
ah, ale mi się dostało, co za wysublimowana (odsyłam do słownika panią prawniczkę od siedmiu boleści)riposta. Protokolantka (prawie zgadłaś, ale musisz się jeszcze prawniczko douczyć, że protokolant a sekretarz sądowy to troszkę inne stanowisko), dzieciata (oh, to naprawdę był cios poniżej pasa, mam dwójkę dzieci :o), młodziata (zazdrościsz, że najlepsze lata życia masz już za sobą i straciłaś je na siedzenie z nosem w książkach?), pomiatata (nie ma takiego słowa w słowniku pani wielce inteligentna, niewydarzona absolwentko tego jakże wielce wymagającego inteligencji kierunku. Wiesz, po samym prawie bez aplikacji wyżej niż asystentem sędziego też nie zostaniesz więc się tak nie wywyższaj). Słodziaszna Julia Antonina pewnie jest strasznie dumna ze swojej ograniczonej mamusi.

Witajcie ja tylko na chwilkę bo aż wstyd że się nic nie odzywam. Ciągle brakuje mi czasu żeby coś skrobnąć. Dzionek płynie mi na zabawach z Juleczką no i na typowych zadaniach kury domowej:-) sprzątanie, gotowanie, pranie.

Kto tu jest dzieciatą kurą domową jak nie ty? Sama to przyznałaś.

Ostatnia edycja:
Do góry