reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
no wiec zaczelo sie to od strony 804 :tak:
troche sie naszukalam uffffff.....
tak czytam czytam to i niezla agenta z niej byla - pani wszechwiedzaca hahahaha

Ostatnia edycja:
Patrysia no faktycznie sie naszukalas tez tam zajrzalam i tak dopiero teraz zczailam ze zaczelo sie od pytania anny-ajry:tak:;-)Ale nie ma co wspominac:no: Tak dopiero doszlo do mnie ze dzis Mati ma 10msc jak to zlecialo. Myk i bedzie tort i pierwsza swieczka. Ktory nasz dzieciaczek bedzie pierwszy?:-)

Cześć dziewczyny!:-D
Ja tylko na chwilkę się przywitać.
Na jutro wzięłam wolne - opiekę, mąż urlop. Jedziemy zrobić malutkiemu badania
krwi...:baffled: Jak znajdę chwilkę, to napiszę/odpiszę!
Pozdrawiam!

No w koncu cos nie mialam dostepu do bb. Margaritta, Patrysia dziekujemy:-):-):-)anna_ajra trzymam kciuki zeby go tak mocno nie bolalo no i zeby bylo wszystko ok;-):-)

reklama
Wreszcie chwila by spokojnie usiąść i coś napisać...uff...

Dziś od rana jestem sama z chłopakami, Piotruś zakatarzony:-(, nie poszedł do przedszkola, na dwór też nie wychodziliśmy ale łącznie nie było tak źle:-). Czasem gdy jest tata i mama o wiele bardziej chłopaki wchodzą nam na głowę:tak: M dziś zaraz po pracy wybył na imprezę pożegnalną kolegi z pracy i pewnie prędko nie wróci...

Muszę chyba jakoś przestawić Jasia by spał mi tylko raz dziennie, dziś zasnął dopiero o 21.40 i to też niechętnie...

Kaskax25 - sto lat dla Mateuszka:-). Dopiero co chwaliłam się, że Jaś przestał wyciągać kartę z dekodera a od wczoraj wali głową w stolik od telewizora i próbuje wyciągać:no:. O choince nie wspomnę, chyba tak samo szybko jak ją ubrałam to ją rozbiorę:no:

Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry