Witajcie kumoszki :-) (miało zabrzmieć pieszczotliwie)
Madi uparciuch jeden nie chce dziś wogóle spać. Wziełam maluch na spacer, pieszy spacer jeden za jedną rączkę z drugiej strony drugi. Po powreocie padł, ale Oli

a Madulek buszuje z czerwonymi oczkami, zatacza się ale nie w głowie mu spanie

Właśnie zdałam sobie sprawę że jeszcze nie wystarczająco mi ufacie, żebym mogła dołączyć do tej elity vipowskiej mającej udział w zamkniętym :-( trudno będę namiętnie was bombardowała kolejnymi moimi postami i kieeeedyś myślę że mnie pokochacie bezgranicznie i zaufacie

:-);-)
kropecka Amadeuszek ma uczulenie na banana wystarczy że zje kęska i juz cała buzia czerwona...
kaskax25 od nas również wszystkiego najjjj i gratulacje dla Mateuszka nie mialam kiedy zajrzeć i wyszło że ostatnia spóźnialska jestem
anna_ajra ehhh najgorszy widok dla mamy to płacz dziecka gdy krzywda mu sie dzieje. Amadeuszek od swojego urodzenia kłuty był już mase raz najpierw grypa jelitowa i antybiotyk przez 2 tygodnie 2x dziennie.

:-( Mało tego raz w główkę wenflon na drugi dzień w rączke w następny w nóżkę.

Też miał problem ze zbyd dużą krzepliwością i wenflon sie zatykał ale z powodu ogromnej temperatury.

Po tej grypie dostał tę paskudną anemie

i początkowo co miesiąc a teraz juz co 3 miesiące badania kontrolne. Nerwowo już nie mogłam wytrzymać z jednej strony wysyłałam męża ale po chwili się odmyślałam bo kto ma tulić małego po takim przeżyciu jak nie ja skoro jest taki przywiązany do mnie? Musisz być silna dzieci szybko zapominają:-)