reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Czesc laseczki:biggrin2: Ehhh... powtorze moje przedmówczynie,ale tez mi dobrze ,ze Wy jestescie-szczegolnie,ze na tym wygnaniu moim to...:dry: Magii Swiat tu nie czuje sie tak jak w PL...i moze własnie to,ze swieta juz za tydzien a my drugi rok z rzedu nie jedziemy na nie do PL tak mnie jakos nastarja:confused: chociaz był czas sie przyzwyczaic;-) moniamonis i my dołaczamy sie do zyczen dla małej :tak: malutki prezencik dla niej Kluska79 moga być i gołąbki:tak:Beda zrobione przez Ciebie przeciez to juz zakrawa na wyjatkowosc swiat;-) My tez bedziemy sami i chce zeby było pieknie:rolleyes2:partysia musze przyznac ,ze pierwszy raz slysze o moczce-nawet nie wiem jak to odmienic:zawstydzona/y: brzmi jednak smakowicie:tak:Ania31 dzieki za zyczonka.Kartka superowa:tak:
powiem Wam cosik....moja Niki od tygodnia juz nie budzi sie w nocy :szok: myslałam,ze to jakis jednodniowy wybryk,ale...to trwa:tak: Owszem pokreci sie czasem ,ale spi dalej- nie wybudza sie na jedzenie:szok:Mowie Wam zaskoczeniu mojemu nie ma konca:-D Obym nie zapeszyla:dry:
Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny.

reklama
witam
my juz w domku ale po 14 idziemy po tatusia do pracy i pojdziemy jeszcze na spacerek :tak:
kurcze tyle rachunkow do placenia a my juz bez kasy :szok::wściekła/y::no:
margaritta - u nas nie ma Swiat bez moczki - a ja to uwielbiam Sewek pewnie tego skosztuje :tak:
Sewcik wlasnie cisnie mi sie do klawiatury i nie umie pisac :dry: ale slyszy swoja bebe lilly bo mu wlaczylam i glupieje :-D
moniamonis - im pozniej wystepuje ospa tym gorzej... - ja na szczescie mialam moj m tez ... oby Majeczke to ominelo :tak:
Rekinasia - tutaj idzie sie najesc samymi opowiastkami o jedzeniu :-D

dziewczyny ja tylko na chwile bo moj m przyniosl mi obiadek do lozka i po obiadku kazal mi odpoczywac :szok: tak wiec jem przy kompie i na szybko zerkam bo za chwile po mnie przyjdzie hihi :cool2:

przyszlirodzice - dziekuje ;-)
mysza - dokaldnie to tylko my dajemy bez cytryny i co do potraw to wiecej cukru niz soli aha i kompoty tez sa najwazniejsze - a tam tego nie ma ;-):tak: polecam - pychotka :tak:

moniamonis uczyniłam swoją powinność i oddałam głos. Musisz przyznać że taka mała rzecz takie nic a jak cieszy :tak::-D
kluska79 tak tak zasnął ale dopiero o 18 garował do 21 wyspał się za cały dzień i szaleństw sie zachciało a normalnie o 21 idzie spać na noc...:baffled::dry: no i tak szalał i szalał aż sie wyszalał.....o 1.20 :szok: a dziś rano musiałam wstać, do sądu jechałam z moim adwokatem u którego mam praktyki i nieprzytomna siedziałąm na sali. Zamiast chłonąć wiedzę jak przystało na studentkę ja chłonełam tlen ziewając:-pDziś przecuwam powtórkę z rozrywki. Mały został z moim tatą i nie chciał mu wogóle spać i jeść. Przed godziną wróciłam mały dorwał sie do cyca i zasnął jak kamień. A jest przed 18 więc dziś znów masakra będzie:wściekła/y::angry:
Oliwierek jechał ze mną podrzuciłam go mężowi do sklepu ale sie zdziwił zarówno jeden jak i drugi ;-) Luby ma sklep z komputerami aparatami drukarkami itd więc maj synek tam wpadł to zrobił pobojowisko. Wszystkie płyty z kartoników powyrzucał, śróbki od komputerów w trakcie naprawy porozrzucał po podłodze, tonery i tusze pochował i mój szanowny małżonek nie mógł znaleść, pracownikowi schował papierosy i biedak gdy miał potrzebe musiał lecieć po nowe (czyt. dba o zdrowie pana;-)) gdy mąż poszedł kupić mu obiadek rozsiadł się na podłodze z jedzeniem w pojemniku i tak na środku jadł a wookoło klieńci chodzili, mówie wam jak Oli sie cieszył :-D a mamusia przyszłą jak już wszystko wróciło do normy. Mimo że tak narozrabiał tatuś pochwalił sie sykiem przed pracownikiem i nawet nie zabronił mi go następnym razem podrzucić :-p
A teraz z innej beczki Madulkowi wyszły 2 nowe ząbki już są całkiem dobrze je widać a ja oczywiście zalatana przed świętami nie zauważyłam oj niedobra...

witam
Spalismy nasza trojka do 18 potem ogladalismy "Pierwsza milosc" i po niej poszlismy jeszcze na spacerek bo strasznie cieplo bylo, niedawno maly zasanl :tak:

Syneczki gratulacje zabkow, no a maly niezle szalal :tak: a jak dzis ze spaniem :confused:

no hej laseczki:-) melduje sie i ja:-)
przepraszam was za to ociaganie sie ostatnimi czasy, ale wpadłam juz w szał przedsiątecznej gorączki sprzatania i zakupów i na wszystko brakuje mi czasu:baffled:
do tego dzis mój małzonek szanowny wyjechał na trzy dni na zgromadzenie wspólników wiec zostałam ze wszystkim sama:szok::baffled: wziełam sobie piatek wolny bo nie mam czasu nawet pozałatwiac spraw na miescie:no: ehh, do tego nie moge korzystac z salonu bo jak dwa dni temu przyszedł mi gosciu do czyszczenia dywanu w salonie to do tej pory nie sposób po nim chodzic, bo wilgotny:baffled: no, ale jak trzeba to trzeba, w koncu w świeta mają byc goscie:-p:blink:

anna no to miałas przezycia z Michasiem, mam nadzieje, ze teraz pobranie krwi pójdzie szybko i sprawnie:tak: trzymam kciuki:-)
syneczki widac, ze Oli juz ma zaciecie po tatusiu, skoro interesował sie płytami:-p jeszcze troche a tatus nie bedzie potrzebował pracownika:happy:
patrysia nie martw sie, jak to mówi moja mama pieniądze rzecz nabyta:rofl2:
Margaritta super ze Niki przesypia nocki, u mnie dalej dwie pobudki jedna w środku nocy druga nad ranem, ale poki co pewnie to sie nie zmieni, bo jestem pewna ze budzi mi sie od zębów - a wyszedł nam piaty, po jedynkach mamy pierwszą dwójkę:-):happy2:
moniamonis jak mogłas zapominiec o małej rocznicy Majeczk:dry:;-) u mnie by to nie przeszloo, bo jak zwykle 14 miałam impreze, teraz była w niedziele i nie obyło sie bez prezentów od dziadków:blink: no cóż kochani są, ale troche przesadzaja biorac pod uwage ze wtym m-cu był Mikołaj i bedzie jeszcze gwiazdka:dry:
co do imprezy mikołajkowej to faktycznie Mikołaj ( a wlasciwie dwóch) spuszczali sie na taras, jeden pomagał drugiemu ale jak to technicznie wyglądało nie widziałam, bo mała szalała za dziecmi:szok::rofl2: nawet sam Mikołaj nie zrobił na niej takiego wrazenia jak stadko piszczacych maluchów:rofl2:
kluska no to masz troche pracy w tym roku:baffled: nie wiem czy bym podołała, wiec podziwiam tym bardziej:-p pytałas kiedys o fitness klub do ktorego chodze to jest to PowerFit w Sosnowcu i jest ok, swojego czasu jak pracowałam w Katowicach to korzystałam z Gimnazjonu w Altusie - tak sobie, wieczny tłok i drogo, na Dyrekcyjnej w hotelu Monopol jest super klub, very exlusive z basenem, ale najdrożej chyba na sląsku i jeszcze ProAcitv do którego chodziłam najdłuzej, ale własciwie tylko dlatego, ze była tam fajna masazystka 9tak masazystka, nie masażysta:-p) i łączyłam przyjemne z pozytecznym:happy:
teraz chodze na pilates, piłki - wszystko co nie obciąza za bardzo stawów ale daje wycisk:tak::rofl2:
kropecka moja mała jeszcze nie miała jakiegosc wiekszego uczulenia, wiec nie pomoge, ale trzymam kciuki, zebys szybko odkryła przyczyne:tak: budowa zimą stoi:confused: czy cos tam działacie:dry:?
Gosia, Rekinasia moja mała gtez uwielbia wszystkie sprzety, a ze meble mam nisko to niestety wieza, dvd jest w zasiegu jej raczek, juz zdemontowała jedną gałkę i klapkę ale co tam pochowalismy ruchome elementy i mamy zamiar to przeczekac :happy:
Dawna cloe moja Igunia niestety sie puszcza (jak by to nie brzmiało:-p) co mnie martiw niemiłosiernie bo nie patrzy i leci i jakos zawsze czegos sie chwyci:baffled: pewnie do czasu, wymylsiła skubana, ze jak meble jej sie kończą tobach siad na pupe byle do nastepnego ciągu i do gory, a wtedy powtórka z rozrywki, teraz krązy juz po całym mieszkaniu, chodzi wzdłuz luster i ścian wiec prawie niczego sie nie trzyma, a uwielbia jak sie ja trzyma za rączki wówczas prawie biegamy po mieszkaniu:szok::rofl2:
przyszlirodzice o choinka! a to miałas event:dry: ja nawet nie próbuje rozkładac mojej dwumetrowej choinki, nie wiem czy pamietacie , ale pokazywałam ja w zeszłym roku:-p na te święta zakupie małą , ale pierwszy raz zywą i postawie wyzej na meblach:happy:
buziaki dla wszystkich dzieciaczków i mamus

Uff... mały śpi, byliśmy w kinie, wracamy a Dominik z opiekunką się bawią:szok:, przywitał nas cały uśmiechnięty. Dałam mu pierś i momentalnie go zmogło:-).
patrysia- ja za moczką nie przepadam, za to święta bez makowca nie przejdą:-D, może dacie rade odroczyć spłate rat na miesiąć?
ładna.ex.panna- ja również zabrałam się już za świąteczne porządki, a jutro jedziemy po choinki- jedna do ogrodu ,druga do domku;-). Na siłownie chodze właśnie do hotelu Monopol, mój mąż już od roku tam ćwiczy i teraz chodzimy razem ( ale co do cen to masz racje:dry:). Mieszkasz w Sosnowcu czy w Katowicach? Może na wiosne umówimy się na spacer z dziećmi????
Syneczki- to mały porządził u taty w pracy:-D

reklama
Ufffffffff mały uparciuch zasnął właśnie...jestem wykończona. Jak tylko wiział tatusia zbliżającego się do niego ryk niemożliwy :crazy: jak jutro też mi taką akcje zrobi jak przez ostatnie dwa dni wykończe siebie a przy okazji wszystkich domownikó bo jak jestem niewyspana wszystko mnie denerwuje :wściekła/y: Oli od dawna wyleguje się w łózeczku a 10 miesięczniak buszuje do 23.30 w głowie mi się nie mieści. :no:
Uciekam sama do wyrka odespać tyle ile się da. Do jutra kolorowych snów:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry