Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
Czesc laseczki
Ehhh... powtorze moje przedmówczynie,ale tez mi dobrze ,ze Wy jestescie-szczegolnie,ze na tym wygnaniu moim to...
Magii Swiat tu nie czuje sie tak jak w PL...i moze własnie to,ze swieta juz za tydzien a my drugi rok z rzedu nie jedziemy na nie do PL tak mnie jakos nastarja
chociaz był czas sie przyzwyczaic;-) moniamonis i my dołaczamy sie do zyczen dla małej
malutki prezencik dla niej
Kluska79 moga być i gołąbki
Beda zrobione przez Ciebie przeciez to juz zakrawa na wyjatkowosc swiat;-) My tez bedziemy sami i chce zeby było pieknie
partysia musze przyznac ,ze pierwszy raz slysze o moczce-nawet nie wiem jak to odmienic
brzmi jednak smakowicie
Ania31 dzieki za zyczonka.Kartka superowa
powiem Wam cosik....moja Niki od tygodnia juz nie budzi sie w nocy
myslałam,ze to jakis jednodniowy wybryk,ale...to trwa
Owszem pokreci sie czasem ,ale spi dalej- nie wybudza sie na jedzenie
Mowie Wam zaskoczeniu mojemu nie ma konca
Obym nie zapeszyla
Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny.
Ehhh... powtorze moje przedmówczynie,ale tez mi dobrze ,ze Wy jestescie-szczegolnie,ze na tym wygnaniu moim to...
Magii Swiat tu nie czuje sie tak jak w PL...i moze własnie to,ze swieta juz za tydzien a my drugi rok z rzedu nie jedziemy na nie do PL tak mnie jakos nastarja
chociaz był czas sie przyzwyczaic;-) moniamonis i my dołaczamy sie do zyczen dla małej
malutki prezencik dla niej
Kluska79 moga być i gołąbki
Beda zrobione przez Ciebie przeciez to juz zakrawa na wyjatkowosc swiat;-) My tez bedziemy sami i chce zeby było pieknie
partysia musze przyznac ,ze pierwszy raz slysze o moczce-nawet nie wiem jak to odmienic
brzmi jednak smakowicie
Ania31 dzieki za zyczonka.Kartka superowa
powiem Wam cosik....moja Niki od tygodnia juz nie budzi sie w nocy
myslałam,ze to jakis jednodniowy wybryk,ale...to trwa
Owszem pokreci sie czasem ,ale spi dalej- nie wybudza sie na jedzenie
Mowie Wam zaskoczeniu mojemu nie ma konca
Obym nie zapeszyla
Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny.

Dziś przecuwam powtórkę z rozrywki. Mały został z moim tatą i nie chciał mu wogóle spać i jeść. Przed godziną wróciłam mały dorwał sie do cyca i zasnął jak kamień. A jest przed 18 więc dziś znów masakra będzie

jak jutro też mi taką akcje zrobi jak przez ostatnie dwa dni wykończe siebie a przy okazji wszystkich domownikó bo jak jestem niewyspana wszystko mnie denerwuje