reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam!

Kaskax25 - życzę Ci by wszystko było w porządku i byś za 9 miesięcy mogła przytulić do siebie córeczkę:tak:

moniamonis - to pewnie ospa Was nie minie:-(

Syneczki - następnym razem poleć tacie zapakować Amadeuszka w wózek na dwór i pewnie błyskawicznie zaśnie:-). Przedpołudniowe spacerki zawsze u nas tak wyglądają, prędzej czy później za każdym razem Jaś zasypia:tak:

Zytka - u mnie nocki wcale nie lepsze, Jaś budzi się tak co 40 min czasem co 1,20 h...Nie odkładam go do łóżeczka bo w ogóle bym nie spała:no: Myślę, że na poprawę możemy liczyć dopiero po odstawianiu od piersi niestety:-(. Kiedy planujesz odstawić Marcysię? To Was również czeka długa przedświąteczna podróż. Jak Marcysia wytrzymuje takie długie podróże?

Kluska - sto lat dla Dominika!:-)

Pozdrawiam

reklama
kasiax25, a jednak to ciąża :szok: jakoś w to do końca nie wierzyłam, gratuluję serdecznie chociaż wiem że nie do końca się cieszysz. Życzę córeczki i zobaczysz, za rok nie będziesz sobie wyobrażała życia bez kolejnego dzidziusia. Trzymaj się kochana, będzie dobrze.

kaskax25 hmmm.... pisałaś,ze to bylby zły scenariusz- jednak los jest zapisany juz...3mam kciuki za Twoje dobre samopoczucie i wiem,ze jak zobaczysz princesse swoją na monitorze to braknie Ci oddechu,zeby wyrazić co czujesz;-):tak: Wszystko sie ułozy- zobaczysz- wspomnisz nasze słowa. Dbaj o siebie kochana...I tak Ci gratuluję, choć pisałaś,ze nie ma czego...
ehh....

Dziekuje wam dziewczyny ale jak juz powiedzialam na gratulacje za wczesnie. Mam nadzieje ze wszystko sie uspokoi i bedzie ok. Powinnam teraz ponoc duzo lezec, odpoczywac, nie stresowac sie. Ale jak ja mam lezec z Mateuszem:tak:Strasznie zle sie dzis czuje takze trzymajcie za nas kciuki:-(Pozdrawiam

To był kolejny pracowity dzień i dopiero teraz mogłam wskoczyć o Was.
kluska Dominiś ma 10 miesięcy juuupiiiiiiiiiii
patrysia dotej pory mały budził sie rano między 8.30 a 9 pierwsza drzemka była o 11 do 12 a druga o 15 do 17 i o 21 na noc już zasypał. Dziś obudził się o 9 zasnął spał raz o 12 do 14 później chciał spać o 17.30 ale mu nie pozwoliłam i przetrzymałam go do 19.30 jak narazie nadal śpi mam nadzieje że tak do rana będzie.
kaskax25 mimo wszystko gratuluje!!! trzymam kciuki z całej siły będzie dobrze ba musi być dobrze nie ma innej opcji. Dzielną kobietą jesteś, minie złe samopoczucie, jeszcze troszkę i będziesz super szczęśliwa :-) oczywiście życze córeczki :tak: a plamieniem tak do końca się nie przejmuj nie zawsze oznacza to coś złego. Odpoczywaj ile się tylko da a wszystko się samo dobrze ułoży :tak::-) Jeszcze raz gratuluje:-D
margaritta opcja z tatą i spacerkami odpada ze względu na prace od 9 do 20 najczęściej. A gdy wychodzimy w trójkę tzn Ami, Oli i ja chłopaki tak szaleją że cały wózek skacze :-p
Uciekam do cieplutkiego łóżka buziolki i kolorowych snów

Wpadam raniutko bo później może brakować mi czasu - jutro rano wyjeżdżamy na święta do rodziców:-) więc dzisiejszy dzień spędzę na pakowaniu:tak: Piotruś już nie może się doczekać:-D

Syneczki - pisząc o spacerku z tatą miałam na myśli Twojego tatę czyli dziadka Amedeuszka;-)

Anna ajra - trzymam kciuki za Michasia!
Kaskax25 - dużo zdrówka!

Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry