reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
witam sie i ja :-D
Ale u nas dzis paskudna pogoda .... leje jak nie wiem a musze wyjsc z domu z malym :szok: bo do dzis mam rate :wściekła/y: i chcac nie chcac bede musiala nas taszczyc w taka pogode ... :dry:
maly wczoraj poszedl po 21 spac i wstal dopiero po 6 wiec dalam mu mleka i spalismy do po 8 :-D a ja poszlam spac dopiero o 23:30 :baffled:

syneczki - heh to poleguje sobie maluszek - no co zrobisz spac mu sie nie chce - a ile razy Ci spi w ciagu dnia :confused:
kluska - a ja zas nie lubie makowca - u mnie tylko tata i mama to jedza :tak: a co do odroczenia nie da sie :no: do dzis mam fakture za Oriflame ponad 700 zl a jak nie mielismy z m kasy to ubieralismy z tego i musze to dzis zaplacic bo wtedy kare zaplace :wściekła/y: ale na szczescie wczoraj zadzwonilam do naszej znajomej i pozyczy nam kase - ale az 500 zl - masakra :szok: a na dodatek jeszcze przyszlo mi wczoraj z Maxima :dry::baffled:
ladna.ex.panna - no to Ci wspolczuje ze zostalas z tym wszystkim sama ale dasz rade :tak: pamietam Twoja zeszloroczna chionke - taaaaaaaka duza :rofl2:

milego dnia....

Witajcie Mamisie!
Te nocki mnie wykończą...Dzisiejszej było apogeum,aż sie rozryczałam i obudził się M i sie wystraszył biedak :( Ja juz nawet nie wiem ile razy wstaję :( Tylko cyś jest w stanie ukoić Marcyskę,albo noszenie na rękach :( Co ja próbowałam odłożyć do łóżeczka bo wydawało mi się,ze już śpi to skubana zaczynała płakać. W koncu wzięłam ją do nas do łóżka i jakimś cudem zasnęła na 2 godziny.Ale na dłuższą metę to ja nie dam rady... Teraz odsypia sobie,a ja mam pełno roboty i nie mogę się położyć. Ach!!

Patrysia-ja też uwielbiam moczke!! :tak::-D Ale wolę na ciepło. I juz też się nie mogę doczekać! W tym roku święta u moich rodziców :-)

Anna_ajra- trzymam kciuki jutro za Michałka i za Ciebie! Najważniejsze to Ty się nastaw do tego pobrania pozytywnie,bo jak bedziesz się stresować to Michaś to wyczuje i on odda stresa podwójnie. :( A wtedy kurczą się naczynka i krew też nie chce lecieć. Ale na pewno tym razem będzie dobrze! Buźki odstresowujace dla Was!:-)

Buźkam Was wszystkie mocniasto w ten okropnie ponury dzień!Za tydzień juz będzie drugi dzień Swiąt-ciekawe czy sypnie śniegiem? Letę jakiś obiadek zrobic i może uda mi sie jeszcze dziś do Was luknąć ;-)

witam cieplutko :-) Nie sposob nadrobic zaleglosci w pisaniu:zawstydzona/y:
przyszlirodzice zyczonka bomba-masz to jak w banku:-D patrysia no no obiadek do łózka i przymusowe odpoczywanie:rolleyes2: Czy on przypadkiem nie miał jakiegos "interesu" do Ciebie:-D;-) A przy dzisiejszym wyjsciu Twych pomyśl sobie o mnie:tak: tu deszcz to normalka a ja musze zakrzaniac dwa razy dziennie do szkoly ze starsza ciagnąc oczywiscie małą ze soba:wściekła/y:syneczki2 to sie Amadiemu poprzestawialo:szok: trzeba to zmienic koniecznie, bo inaczej padniesz na twarz kobieto.A starszego podrzucaj tacie czesciej- widac bawili sie razem przednio:-D Jak moglas nie zauwazyc zabków u Amadeuszka! niedobra Ty :-D;-)ladna.ex.panna tez sie ogromnie ciesze,ale...wiem ze kiedy i nam przyjda kolejne zabki to sielanka sie skonczyniestety:tak:moniamonis ja tez nie zauwazyłam słowa o tescie kasix25, nie smiem pytac jednak:-p:-D kaskax25 ;-)
pozdrawiam wszystkie kobietki .Udanego dnia .

Margaritta- zabijasz mnie tym śniadankiem:szok:, JESTEM NA DIECIE !!!
Mniammm... . Już nie mogę doczekać się świąt:-D i usprawiedliwionego obrzarstwa:zawstydzona/y:.
Zytka- Dominik też tak wstawał jeszcze jakiś czas temu i nagle mu się odmieniło, teraz wstaje 1-2 razy w nocy, u Was też tak będzie tylko musisz poczekać. A może wieczorem gdy jeszcze nie śpisz sama przystawiaj małą często ( co 20-30 min)do piersi , niech je przez sen, może przestanie wstawać tak często, ja tak robiłam i nie wiem czy to nie to u nas podziałało.
Patrysia- przykro mi,że macie taką nieciekawą sytuację finansową:-(, wiele lat temu gdy Piotrek był w wieku naszych maluszków nam też było ciężko, często liczyliśmy kasę i zastanawialiśmy się z czego zrezygnować.

reklama
witam
u nas zabijaja rybki - auc :no: ja siedze na kompie a moi chlopcy nawzajem sie usypiaja :tak:
kaska - sa dwie kreski ale sie pogubilam bo chyba powinny byc jednego koloru :confused: i teraz nie wiem co to oznacza :baffled:
kluska - Wszystkiego naj naj naj... dla Dominisia :-D ale ten czas zlecial :tak: co do oplat pozyczylismy dzis od mamy bo nie mielismy jeszcze przelewu od znajomej a jak dostaniemy to zaraz oddam mamusi :tak:
margaritta - heh zamiary mial ale to jak maly usnal :-D:-p szkoda ze jest taka pogoda bo szkoda dzieciaczkow i nas oczywiscie ;-)
zytka - oj szkoda mi Cie kobieto mam nadzieje ze jednak Marcysia sie przestawi i bedzie dluzej spala w nocy i da Ci wkoncu dychnac ... :tak:

tak sobie mysle czy na Swieta bedzie snieg - moj brat jako chrzestny kupil Sewciowi sanki - chyba z nich nie skorzysta jak tak dalej bedzie z ta pogoda :dry:

pozdrawiam i buuuuuuziam mocno :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry