Ania31
Mamy lutowe'08
witamy sie w deszczowy u na dzień
kaskax GRATULACJE!!! Trzymam kciuki za dziewczynke odpoczywaj ile sie da i kiedy możesz nie denerwuj sie kochana wszystko bedzie dobrze
Gosia78 udanego wyjazdu w gronie rodziny i wracaj do nas szybciutko
A u mnie dzis też nie ciekawa nocka Bartek co chwile płakał miauczał w nocy az mie brało Kuba spał ze mna bo mój M w delegacji a wczoraj wieczorem myślalam ze dzieci
bo juz nie miałam siły zamiast mi pomóc to oni jeszcze na przekur 
Dzis miałam iść do nich do szkoły na wigilie ale pada i nie ide nie bede ciągneła przecież Kube i Bartka w deszcz. Ale ja mam dzis dzień zły jeszcze przesyłka nie idzie z mp4 facet sie nie odzwywa komentarze negatywne rosna mu jak grzyby po deszczu
Dobra uciekam nie bede Wam tu smęcic
kaskax GRATULACJE!!! Trzymam kciuki za dziewczynke odpoczywaj ile sie da i kiedy możesz nie denerwuj sie kochana wszystko bedzie dobrze

Gosia78 udanego wyjazdu w gronie rodziny i wracaj do nas szybciutko

A u mnie dzis też nie ciekawa nocka Bartek co chwile płakał miauczał w nocy az mie brało Kuba spał ze mna bo mój M w delegacji a wczoraj wieczorem myślalam ze dzieci

bo juz nie miałam siły zamiast mi pomóc to oni jeszcze na przekur 
Dzis miałam iść do nich do szkoły na wigilie ale pada i nie ide nie bede ciągneła przecież Kube i Bartka w deszcz. Ale ja mam dzis dzień zły jeszcze przesyłka nie idzie z mp4 facet sie nie odzwywa komentarze negatywne rosna mu jak grzyby po deszczu

Dobra uciekam nie bede Wam tu smęcic

kochana odpoczywaj ile tylko sie da ... ale fajnie i zycze Wam dziewczynki
a mowa oni:-)ale niestety bede wredna matka i nie powiem im nic potrzymam ich w niepewnosci do wigili no cóż za wczorajsze zachowanie jakas kara musi byc moze to i nie pedagogiczne podejscie ale cóż
co bardzo mu się podobało ;-)
Dziś przetrzymałam go troszke i położyłąm spać o 14.30 narazie śpi godzinkę i oby trwało to jak najdłużej a na nocke pójzie miejmy nadzieje normalnie. A co się musiałam naszaleć z nim żeby mi o tej 11-12 nie usnął jak dotąd ehhh na głowie stawałam a Oliwierek się śmiał że zwariowałam chodził za mną i mówił mama fit fit mama fit fit :-)
Syneczki niestety nastroj mi sie tak szybko nie poprawi, bo jestem przerazona ta sytuacja. Jest dla mnie strasznym zaskoczeniem, niem wiem jak sobie poradze. Taki duzy rozstrzal 7lat roznicy a tu naraz...