Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzieffffczeta:-) ponieważ jutro zapewne wiele z was nie bedzie mialo ani czasu ani głowy zasiąśc do kompka dlatego juz dzisiaj składam Wam najserdeczniejsze zyczenia, duzo zdrowka dla wszystkich członków waszych rodzin i mnóstwo radosnych chwil w codziennym zyciu odpoczywajcie kochane w świeta, buziaki:-)
Ja jak zwykle spóźnione ale szzere gratulacje dla Sewerynka i jego wyczekanego ząbka hip hip huraaa.
W całym ferworze sprzątania i paskudnej jelitówki nie miałam kiedy złożyć Wam życzeń ale już nadrabiam
Spokojnych rodzinnych Świąt pełnych miłości, radości i ciepłą. By wszystkie smutki prysneły, a na twarzy zagościł szeroki uśmiech. A dla dzieci oczywiście nieziemskiej radości z prezentów ;-) życzą Aneta i Przemek z Oliwierkiem i Amadeuszkiem
Przesyłam Wam fotki z dobrymi fluidami na pierwszej miały być buziaczki od maluchów dla was ale źle zrozumieli i sami się pocałowali
a drugiej miał być buziak od Miniutka ale oczywiście znów klops
Na trzeciej hipnotyzuje spojrzeniem żebyście miały udane Święta
I my Wam życzymy Wesołych Świąt! Dużo zdrowie, radości w sercach,
miłych chwil spędzonych z najbliższymi,
chwili dla siebie i wszystkiego dobrego!
Oby te święta były wyjątkowe! Ściskam Was mocno!
Cześć dziewczyny!*901
Mam chwilkę czasu... świętujemy dziś u teściów, ale wróciłam z Michasiem do domu na jego popołódniową drzemkę, więc póki malutki śpi, korzystam ...
lileczka - choinkę macie żywą, czy sztuczną? No to rzeczywiście masz nieciekawie z mdleniem Kuby na badaniach krwi. Kluska79 - jak tam dieta? Ale jestem złośliwa...
Na jakim filmie byliście? Wszystkiego najlepszego dla Dominisia! Gosia 78 - dzięki, nocka po przejściach z pobraniem krwi była niczego sobie, wręcz normalna. Także chyba żadna trauma nie pozostała...?
Jestem ciekawa, jak to u Was będzie z tym jajkiem? patrysia - mmm... obiadek do łóżka... Nie za dobrze to tak? Macie śnieg? Rekinasia - pielęgniarka powiedziała nam, to samo co Tobie - pić więcej płynów. Poszukałam też w internecie (bo się przestraszyłam i zmartwiłam - wiesz...?) no i znalazłam to samo - pić, pić i jeszcze raz pić. Także się uspokoiłam. moniamonis - i jak wyszło z tą ospą??? Mam nadzieję, że Was ominęła! Margaritta - życzę więc Wam, aby się udało w końcu spędzić święta w Polsce. Mimo wszystko mam nadzieję, że dobrze Wam w waszym gronie w jakże pięknym I dniu Świąt!
No i gratuluję przespanych nocek!:-) przyszlirodzice - fajne te życzonka z humorkiem! Syneczki2 - no to synek zrobił przedświąteczne porządki tatusiowi w sklepie! Nieźle! Gratuluję kolejnych ząbków! ladna.ex.panna - wysechł w końcu ten dywan w salonie, czy goście mieli mokre stopy??? Zytka - musisz odstawić Marcysie od piersi w nocy, bo się wykończysz kobieto! Tak mi Ciebie szkoda...
Musisz coś zmienić, bo tak nie może być! Mam nadzieję, że dasz radę i trzymam kciuki!
Dzięki wielkie za ciepłe słowa!
Odpisuję niestety w ratach, ale tak bywa... Właśnie Michaś wstał.
kaskax25 - jak się czujesz kochana? Trzymam kciuki i bardzo się cieszę z pierwszych kroczków Mateuszka! Głowa do góry! Ania31 - fajnie, że paczka doszła na czas... uff! Chciałabym zobaczyć Bartusia chodzącego w kapciach... pewnie macie niezły ubaw. Syneczki2 - gratuluję raczkowania!:-) Mój Michaś też zaczął później raczkować niż chodzić. moniamonis - i na jaką kuchnię się zdecydowałaś? lileczka - :-)
patrysia - ja nie miałabym odwagi iść sama z Michałkiem na pobranie krwi... och... Dzielna z Ciebie kobieta! I jak wyszły wyniki? cloe - Michaś też zaliczył dolne bombki, nawet pozostała mu odrobina brokatu we włosach! Zytka - jak malutka się czuje? Czy to była ta trzydniówka? Bardzo dobrze,że się upominasz o paczki dla dzieci i bony - należą się każdemu! Gosia 78 - fajnie, że dojechaliście cali i zdrowi! Margaritta - katar minął w Niki? Kluska79 - nie ma to jak udany wyjazd w góry! kropecka - gratuluję kolejnego ząbka! Mysza, patrysia, Kluska79, Syneczki2, Zytka, Rekinasia, moniamonis - dzięki za życzenia zdrowia! Rekinasia - jak się czujesz? Mam nadzieję, że stan zapalny piersi się nie powtórzy i minął na dobre!
A ja sie witam w niebardzo swiatecznym humorzeKuba ma zapalenie jamy ustnej i zapalenie migdalow takze jest ciezkoNa dodatek Mati zaczal nam dzis goraczkowac 39stopni i na dodatek wymiotuje. Wiem ze ze beda mu sie u gory wyrzynac zabki ale nie jestem pewna czy to od tego czy jakis wirusTeraz dostal slabiutka kaszke i zasnal a m go pilnuje w razie by wymiotowal anna_ajra kochana dziekuje za pamiec. Ja tez nie czuje sie super bo ciagle mnie mdli. I jakos tym sposobem te swieta sa do bani.
Ale wszystkim zycze dalszych wesolych dobrych i zdrowych swiat. Pozdrawiam