reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

anna ajra
milo nam poznac Martynke :-D
ale zdjecie cudo :tak:

przyszlirodzice
no jeszcze pare spraw nas czeka :tak:

dawna cloe
a moze to tylko chwilowe - zobaczysz oswoi sie i bedziesz miala problem zebyu ja stamtad wyciagnac.... :-) ale doklandie to w czym jest problem?? w tym ze nie hcce tam isc?? nie chce wstawac??? czy moze cos innego ?? :sorry:

anna ajra
powodzenia z kupnem swetra :-)
i co wybralas juz jakis telefon :eek:
tak, Sewek na dwor tez chodzi bez pampresa - juz od lipca tak chodzi z tym ze wczesniej chodzilam wszedzie z nocnikiem bo bal sie na stojaco ale po jakim s czasie zakumal ze na stojaco lepiej i teraz tylko wola albo sama go wysadze na stojaka i po problemie...
o wiele lepeij jest jak jest bez pampka :tak:
jak jedziemy w rase to tez ma tylko majteczki :tak:
no a co do parapetowy to zawsze i z mila checia wkoncu rewanz musi byc :-D:-D

no i teraz cos od siebie :laugh2:
dziewczyny musze sie pochwalic
Mieszkanie notarialnie jest juz nasze - spisalismy dzisiaj umowe notarialna kupna mieszkania jupiiiiiiiiiiiiii :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Nom to dosc na tyle bo zaraz odfrune ze szczescia :laugh2::laugh2::laugh2:

ale co jeszcze dzisiaj od nie pamietnych czasow nawet poszlam do znajomej na kawe z mlodym - zawsze cos zalatwiania bylo :confused2:
ale jutro jeszcze formalnosci tzn sad i US :tak:
i potem czekac na pieniazki.....
i remonty:happy::happy::happy:

reklama
Patrysia rok temu było podobnie tyle że wieksza histeria a potem było ok wieć muszę czekac aż znów zaskoczy. Gratuluję szczęci wam się:tak::-)

Cześć Dziewczyny!

Znowu nie mam czasu na nic,ja to naprawdę jakaś niegramotna jestem. M wyleciał we wtorek na konferencje za granicę i my z Marcelutkiem znów same póki co,bo w przyszłym tyg. przyjadą do nas moi rodzice i juz sie doczekać nie mogę:tak: Moje dziecię od wyjazdu tatusia jest rozdarte-w sensie dosłownym. Cały czas miągwi i jest niegrzeczna,dzis dla przykładu dostałam jej miseczką w głowę z nienacka ,że aż sie popłakałam:-( Oczywiście sie wystraszyła i też zaczęła płakać,później przeprasanie,buziaczki... Za chwile znowu broi:-DMówię Wam diabeł nie dziewucha!
Dziś odwiedziła nas moja przyjaciółka,która jest w 6 miesiącu upragnionej ciąży,była zachwycona Marcysią,no ale była przecież tylko przez troche i moje dziecko w trakcie tych odwiedzin zaliczyło drzemkę,więc wyglądało że grzeczna to dziewczynka:-D
Ale co tam i tak ja kocham nad życie nawet kiedy broi na maksiora:tak::-)

Ania_ajra- Martynka-Twoja dziewczynka jest cudna! :tak:Jeszcze raz Wam gratuluję i trzymam kciuki za pomyslność!
Dziękuje Ci za pamięć o nas:-)
Co do nocnika,to przydaje się czasem do zrobienia czegoś grubszego,jak w pore zakumam co moje dziecko sygnalizuje,natomiast siusiu zdarzyło nam się może ze 2 razy tylko. Ciągle nad nią pracuję,ale tak jak i Ty mam obawy czy kiedykolwiek będę efekty?
Pozdrowienia dla Adama i uściski z okazji urodzin! Mam nadzieję,że uda Ci się zdobyć prezent:tak:

kwiatuszek-witaj! Co u córeczki? Jesteś w ciąży-gratuluję!:tak:

przyszlirodzice-ja też pisałam do Kasi (Kluski) jakiś czas temu na gg,ale bez odzewu niestety:-(

Kasiax25- co u Was? Jak Miłoszek i jego buźka?

Syneczki-współczuje przejśc z ząbkiem:-(Sama się nacierpiałam jako dziecko przez zęby a więc łączę się w bólu z Twoim synusiem. A z tym praniem to niezły wyczyn:-DMy zainstalowaliśmy siatke na balustradę by uniknąć biegania za blok pod balkon i zbierania wszystkiego co Marcyśce nawinęłoby się:tak:

Patrysia
-no to super!!! Bardzo się cieszę,że juz niedługo zamieszkasz na swoim:tak:

Dawna Cloe- fajnie,że jednak Jula dostała sie do przedszkola! A jak Ci idzie szukanie pracy?

Rekinasia-no proszę jaka aktywnośc fizyczna Cię dopadła :-)Zazdroszczę!!!!:tak:

Margaritka,Mysza-odezwijcie się Dziewczyny!!!

Spokojnej nocki moje drogie!

rekinasia- do prac dommkowych tez sie nie garnie za bardzo chyba ze po dlugiej awanturze i z wielkim fochem :angry:

patrysia- gratuluje juuuuupi :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D
cloe- juz nie dlugo nie bedziesz jej mogla stamtad wyciagnac:)
zytka- moja tez broi i musze miec oczy dookola glowy ciagle cos wymysla:baffled:
wczoraj zalapala nowe slowo "lol" hahahha i ciotki ja nauczyluy idzie buka uciekaj i lata po calym domu i krzyczy buka buka bbuuuuuka hehehe

witam Was z kawusia i sniadankiem.... :-)

przyszlirodzice - fajnie jak sie uczy nowych slowek :tak:
zytka - heh diabelek az nie chce mi sie wierzyc :sorry: mama cos nas klamiesz :-p
dawna cloe czyli przyzwyczai sie i bedzie dobrze :tak:

Cześć dziewczyny!:-)
Czasu mało, więc się streszczam nim wróci do domu dzisiejszy solenizant…:-p
Obiadek już się robi (ryba po grecku), Michaś śpi, a torcik już kupiony.:-D

cloe – byłam wczoraj w nowo otwartym prywatnym przedszkolu zapisać Michasia na przyszły rok. Okazało się, że mają już komplet dzieci i jest na liście rezerwowej!:szok:
Zaczęli zapisy już na 2012! Szał!:dry:
patrysia – co do swerta, to będzie musiał jeszcze poczekać.:wink: Jeśli chodzi zaś o telefon, to ja chcę Nokię 6500 (brązową) lub 6700 (srebrną). Do wtorku muszę się zdecydować.
Ale możesz być naprawdę dumna z Sewcia:yes:, że tak ładnie woła siku – nawet w trasie… jestem pod ogromnym wrażeniem!
Ogromnie Wam GRATULUJĘ aktu własności!!!
A tak na marginesie, to mam zamiar być na bieżąco na Styczniówkach 2010… z tym, że tam to dopiero dziewczyny mają tempo…:surprised::rolleyes2: Czy my też tak dużo pisałyśmy, gdy byłyśmy jeszcze w ciąży???:-D
Komplecik rzeczywiście śliczny! Zapisałam sobie w ulubionych – myślę, że też się przyda na tą samą okazję:-) - z tym, że wolę jeszcze poczekać.
Zytka – och Justynko kochana… fajnie, że już jesteś!:happy: Jeśli chodzi o złe zachowanie, to możemy podać sobie rękę. Michaś ostatnio przechodzi sam siebie:no2:… można z nim oszaleć. Nieustannie sprawdza, na ile może sobie pozwolić, zaczął uciekać i krzyczeć:unsure:. Najgorzej jest gdy chodzi i marudzi… strasznie mnie tym umorduje:dry: – ale cóż … jest tak jak piszesz… kochamy te nasze łobuzy ponad wszystko!:-D
agawa1 – rok szkolny ruszył pełną parą i nie dajesz znaku życia… Pewnie jesteś zapracowana? Daj znać!;-)
przyszlirodzice – Amelka z tego co pamiętam szybko zaczęła mówić. My musimy niestety jeszcze trochę poczekać na potok słów.:happy:

Pozdrawiam!

reklama
Witajcie
troche bylo zalatwiania a i tak gowno zalatwilismy
czekalismy tak dlugo na poczcie zeby zaplacic ten znaczek co w sadzie sie go wydaje za 400 zl (bo kasa byla juz zamknieta) ze przyszlismy jak zamykali sad.... wiec dupa blada a jeszcze babka na xerze tak dlugo to xerowala ze normlanie myslalam ze jajko zniose :angry:
i zas trza jechac do sadu w poniedzialek - bo tylko co zalatwilismy to US choc ne do konca bo tez musimy wplacic jeszcze pieniadze na konto bo kasa tez juz byla zamknieta
a potem w korkach stalismy i przyjechalismy do moich rodzicow po mlodego chyba kolo 17 :wściekła/y:
no masakraaaaaaaaaaa:sorry2::sorry2::sorry2:

hmmm a tak co jeszcze ??????
moj juz w robocie a mlody spi
ja tez juz okapana no i siedze bo liytuje spodnie dla malego :tak:

anna ajra - heh ja juz ze styczniowek odpadlam bo nie nadazalam...
nie mam tyle czasu co one :sorry2: ale my chyba tez tak duzo pisalysmy :tak:
fajnie ze dalas sobie komplecik do ulubionych zaoszczedzilam Ci czasu an szukanie hihih :-D:-D:-D:-D sto lat dla dzisiejszego solenizanta w Waszym domku :tak:

przyszlirodzice
- oj kochana nie narzekaj jeszcze sie dobczekasz i zaloze sie ze beda ladniejsze :tak:

Do góry