reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Justyśku przykra sprawa :-(wśród tych czarnych chmur widzę jeden pozytyw: że mąż się nie zgubił... czasem są takie sytuacje, że wszystko idzie nie tak, kiedyś mi zgubili bagaż na lotnisku, na szczęście w nocy przyleciał.... najważniejsze, żeby wytropili, gdzie się w ogóle znajduje
Syneczki takiego szefa to można mieć :-) może kolejny krok, to zaproponuj bonus za fakt, że przychodzisz do pracy :-D

reklama
Cześć dziewczyny!:-)
Byłam dzisiaj na zakupach w galerii i w końcu kupiłam zaległy prezent dla mojego Adama. Zobaczymy, czy mu się spodoba.:oo: Przy okazji kupiłam sobie lody:-D i zajrzałam do Douglas. Upatrzyłam sobie nowy zapach… ;-)
A z Michasiem już lepiej, choć ma jeszcze katar.:yes:
Wczoraj udało mi się nakłonić mojego m do umycia wszystkich okien w domu!:-D Uuu… radocha!:-D

Mysza – a gdzie się tak długo podziewałaś? Co nowego u Was? Daj częściej o sobie znać Ulu!
patrysia – daj koniecznie znać jak przyjdzie ten komplecik z Allegro, no i kiedy się wprowadzacie???:-)
Rekinasia – dużo zdrówka dla Igorka! Mam nadzieję, że jest już lepiej?
Syneczki2 – miło słyszeć, że z Oliwerkiem już w porządku! No i co za śliczne bobasy sobie wstawiłaś… Szef nagrodził Ciebie chyba za szczerość… super!:wink:
ulenka507 – jak zdrówko i samopoczucie?
Gosia 78 – witaj Gosiu w wakacyjnym nastroju!:-D
Zytka – o rety… co za pech!:hmm: Oby Karol wrócił jak najszybciej cały i zdrowy, a bagaż się znajdzie – zobaczysz! Zapewne potrwa to trochę, ale gdzieś musi być! Na szczęście przyjechali Twoi rodzice… zawsze to trochę lżej. Ściskam Cię mocno!
przyszlirodzice – czyżby to była dolna czwórka?

Pozdrawiam Was wszystkie!

tak dolna 4:) i mowie juz do mojegoze Amelka moa kolejnego zeba i powtarzal;am mu to 3 razy bo jak ostatnio miesiac temu mu mowilam z emloda ma 2 trzonowce to nie iwem czy nie slyszal czy nie chcial slyszec i ostanio do mnie pisze zdziwiony czy ja wiem ze dziecko ma trzonowego zeba a ja do niego mowie wow ale odkrycie nawet 2 i 3 w drodze :angry:

Witajcie dziewczyny chcialam tylko napisac ze nie mam jak narazie czasu :-(
Ale mamy juz pieniazki....
wierzylismy sprzedajacym na slowo! wiec okazali sie super uczciwymi osobami.... :tak:
teraz tylko czekamy az wlasciciele sie wyprowadza ale wczesnej ugadalismy sie w ktorys dzien na kawe zeby wszystko obgadac....
ale mysle ze za minimum 2 tyg sie wyprowadza bo dostana materialy na budowe i musza tego pilnowac:tak:
a teraz zmykam :happy:

Ania_ajra - jaki zapach sobie upatrzyłaś?? z Igorem znacznie lepiej, 2 wieczory miał temperaturkę, ale teraz tylko trochę ciagnie noskiem
Patrycja pstryknij foty, jak tylko się wprowadzicie. czy to twój brzusio w awatarze?? :szok: coś ty tam naskrobała?? :-D
Przyszlirodzice heheh też mam taką przypadłość, opanowałam do perfekcji szutkę udwania, że słucham, nawet kiwam głową, zdawkowo odpowiem, niby zadam pytanie, po czym za chwilę pytam o tę sprawę :-D M to doprowadza do szału, ale potrafię też bardzo uważnie słuchać i pamiętam w szczegółach, co też nie wszystkich cieszy, bo trudno mnie omotać :-)

Ulenko witaj po ldugiej nieobecnosci :-D fajnie ze Gabi sypia cale noce i ze nawet pampek suchy za dzien :tak: zagladaj w miare czesciej ;-)

Gosiaczku jejku ale Ci zazdroszcze tego pobytu no i zdjec nie moge sie doczekac :tak::-D mmmmmmmmmm ale sie rozmarzylam :rolleyes2:

Zytko kurcze to przykro co spotkalo Twojego m no i Was czekajacych
mam nadzieje ze wszystko sie odnajdzie :tak:;-)

syneczki jeeee Ty to masz tego szefa fiu fiu fiu :-D:-D:-D

anna ajra - no to fajnie ze naklonilas swojego m do umycia okien... za niedlugo i mnie beda czekaly wszystkie okna bo nawet jakbym poprosila mojego to wiem ze musialabym poprawiac - choc wiem ze by sie staral wiec nie chce go juz zniechecac :-D a lody to ja jem prawie caly zcas a w szczegolnosci wloskie :tak::tak::tak:
co do kompleciku no jeszcze czekam :-) mysle ze jutro juz powinien byc... a co do wyprowadzki to tak jak pisalam posta wczesniej :tak:;-)

rekinasia kochana ja bede cykac nawet foty w trakcie pracy i zeby nie bylo ze sie obijam to nawet m naklonie zeby mi cyknal fotunie :-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
no a tak to moj brzusio na nk widac wiecej :-D:-D:-D

helol laski :)
patrysia juz nie dlugo sei wprowadzice ale fajnie :)
rekinasia- ja udaje ze nie slysze jak on zaczyna swoja gadke o samochodach
syneczki- tez bym takiego szefa chciala hehe ale nie mam tyle urlopu:(
ania- i jak mezowi podobal sie prezent?
ulenka- wy to macie dobrze z ta gabi amelka to wola siku jak juz zrobi albo wola posiedzi an nocniku i nic nie robi;/

Witajcie!
U mnie gorzej :baffled: mam biegunke i normlanie masakra jest ogolnie rzecz biorac :no:

Ubranko dla Sewcia przyszlo- Boze on w tym wyglada normlanie bosko!!!
jak zrzuce na kompa to oczywiscie sie pochwale :tak:

Cześć dziewczyny!
U nas po staremu, choć dziś w nocy Michaś kiepsko spał… o 3 się obudził i co chwila do niego chodziłam. Nawet mleko dałam, które wypił… zasnął dopiero o 5 i spał do 8:30
A żeby nie było nudno miałam jakieś dziwne, nietajne sny… och… brrrr…
Michaś jeszcze zakatarzony, ale radosny i chętny do wygłupów. Nie trzeba go do tego namawiać – chyba jak każde dziecko…
A tak w ogóle, to Misiek nauczył się odkręcać butelki, kubki, słoiki, tubki i wszystko co ma gwint. Nie wiem, czy wasze dzieciaki też tak mają???

patrysia – za minimum dwa tygodnie, to całkiem szybko… My czekaliśmy na mieszkanie 4msc. Czekam zatem na fotkę Sewcia z nowych ciuszkach. Śliczny nowy awatar!
O rety… biegunka… Mam nadzieję, że to nie jelitówka… Daj koniecznie znać, jak się czujesz! Zdrówka życzę!!!
Rekinasia – najnowszy Hugo Boss, flakonik jest prostokątny. Nie widziałam go jeszcze w sieci. Fajnie, że Iguś dochodzi do siebie.
przyszlirodzice – prezent owszem, spodobał się i „nawet” rozmiar był dobry.

Pozdrawiam!

reklama
anna ajra - Sewek zakreca butelki hihih :-D czy to jelitowka to nie wiem ale jest masakra ... na szczescie nie wymiotuje :no: bo tego bym juz nie zniosla...
jak narazie to tylko ja mam biegunke nikt inny chyba ze ja jestem pierwsza :baffled:
albo faktycznie zjadlam cos :sorry2: no tak szybko - ciesze sie bo bedzie wiecej czasu na remont i na przygotowanie kacika dla Nikolki :-D No i osobnego pokoju dla Sewcia.... (do ktorego kiedys dojdzie Niki) :tak:

No ale bylam zis na spacerku bo szkoda mi bylo kisic Sewcia w domku ale trzymalam sie blisko domku co jakby mnie tak przycislo to szybko leciec :sorry2:

Do góry