Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja też uwielbiam prezenty ni w 5 ni w 9. Ideałem jest jak ktoś się zapyta co kupić. Ale częściej dzieciaki dostają zabawki które po jednym dniu rozsypują się na mniejsze części i lądują w koszu. Takie chińskie duperelki nie są warte nawet tych 20zł.Do tego dzwoni jakaś kuzynka mojego i pyta w spioszkach chodzi twoja mala a ja nie od pil roku co najmniej. A ona a to masz pecha bo ja jej kupiłam. Tylko po co i tak nie założy
ojjj jaka Ci jestem wdzieczna za ten link!!! Siedzę i zapłakuję się z nadmiaru emocji..cudownie opracowany i ta muzyka....a widzialyscie to? Niesamowita animacja! – Demotywatory.pl
Katia wiesz co mnie nauczyły dwie ciąże? Przez całe życie nie miałam tyle przeróżnych bóli brzucha co podczas ciąży. Z tego co pamiętam to powinno Cię martwić skurcze dość często pojawiające się lub jakiś bardzo mocny ból. Ta cała reszta która nie boli a raczej przeszkadza to nie jest groźna. Sama wiesz jak bardzo Cię boli i czy przestaje jak sobie poleżysz czy w każdej pozycji tak samo. Ja w pierwszej ciąży nie mogłam podnieść prawej nogi np. do ubrania sięDziewczyny sorry, ze tak ni z gruchy ni pietruchy, ale czy podolewa Was podbrzusze? Tzn boli mnie z lewej strony bardzo, bardzo nisko, poniżej jajników. W sumie nie wiem czy to można nazwać bólem, jest to taki jakby ucisk (?) przez 2 sekundy, a póżniej jest ok. Od wczorajszego wieczora tak czuję. Zmartwiłam sie tym bardzo. Wizytę mam za tydzień. Nie chcę panikować. Może to więzadła się rozciągają? Nie wiemTo moja pierwsza ciąża.
mąż mi się trafił który tak uwielbia buraki że w zeszłym roku zrobiłam 20 kg to ledwo do zimy starczyło ;-)