Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

teraz mi wychodzi 8 tyg 5 dni czyli jestem w 8 tyg czy w 9?? Zawsze mi się wydawało że to jest już rozpoczęty 9 ale jak byłam u gina na IP to powiedziała że to się liczy jako 8 tydzień więc już sama nie wiem 
haha no i super!Najnowsze wieściZNALAZŁAM OBRĄCZKĘ :-)
Oczywiście w domu ;-) Przeszukałam na spokojnie...i jeeeeest
Ale i tak bardzo Wam dziękuje za miłe słowa, bo wczoraj miałam doła z tego powodu :/
dobrze, że już jest lepiej!Beti1986 dzięki teraz już jako tako kumam jak to liczyć ;-) a w szpitlu powiedzieli że wszystko jest ok a te bóle mogły być dlatego że tego dnia powinna przyjść @ ale to nie były takie bóle jak na miesiączkę no ale dostałam zastrzyk z nospy nakaz brania luteiny 2 razy dziennie i 3 razy nospe i jest ok czasami mnie zakuje ale nie jest to taki ciągły ból jak wtedy ;-)
gratulacje udanej wizytyWitam dziewczyny, ostatnio bardziej Was podczytywałam niż pisałam, a to dlatego bo stresowałam się nadchodzącą wizytą, ale już jestem po, dzidzia jest zdrowa, ma całe 3 cm!!!, jestem super szczęśiwa. Widziałam główkę, rączki, nóżki i bijące serduszko, kosmos!!!!za dwa tygodnie badania i kolejny podgląd dzidzi
))

ale myślę, że nie jest ze mną tak źle.... nawet dżemy robiłam :-)
super