reklama

Lutóweczki 2014

myg ja takie cisnienie to mam normalnie:) a to tylko ty mozesz wiedziec kto ci tam popukal:) dobrze, ze z mezem juz oki!

sylwia9 jednym z objawow ciazy moze byc jadlowstret ale nei wiem jak dlugo sie moze trzymywac...

reklama
truskawka bardzo mi przykro, tule,
mnie od paru dni glowa pobolewa z prawj str, już dostake do glowy, chyba z upalu, ale ciśnienie tez za wysokiego nie mam 102/56,
nikusia gratki, ale szybko się udało, to na pewno ciaza, super:tak:
sylwia bidoku zmuliło, może przez te upaly, mnie tak dawno glowa nie bolała a tu masz, chodze już po suficie i co tu wziąć, mój ukochany ibuprom max odpada.

Tak sobie mysle o tym PAPPA, kolo 17 mam mieć wynik i znowu myslenie i ...same wiecie, ale po tym badanbiu będzie już wszystko wiadomo, mój dzidzi jest długie ma 7, 8 cm, to jak na 13 tc dużo, no i mam dwa nowe terminy porodu 6 lub 8 luty, oby nie 7 lutego, bo wtedy była mojego m ma urodziny:no:, oby nie 13 lutego bo mój były ma urodziny:no:, oby nie 15 lutego bo wtedy znienawidzona przez mnie osoba ma urodziny:no:, oby nie 17 lutego, bo wtedy była bratowa ma urodziny:no:wiec widzicie mało dni mi pozostaje :-D

dziewczyny udanego wypoczynku zycze, żeby pogoda wam sprzyjala :tak:

Kasoku napewno badanie wyjdzie dobrze :-) i bedziesz mogła spokojnie cieszyc sie ciaza:tak: no i rzeczywiscie bedziesz musiałą zaciskac nogi zeby nie urodzic w te daty :-p

a ja włąsnie zaraz zjem jeszcze troszke zurku bo zostało z wczoraj :-p i juz mam ochote na barszczyk .. ale to zrobie jutro , bo najpierw wieczorem musze podjechac na działke po buraczki ;-)

Sylwia9 ja na poczatku nie miałam apetytu a teraz widzisz jak mnie wzieło na zupki :-p

cześc dziewczynki! wymiekkam od upałów, nie spie dzis od 3.30 !!

Truskawa - bardzo mi przykro, trzymaj się, bądź silna i nie poddawaj sie w walce o Twoje szczęśćie, życze powodzenia!

NI_kusia - superowo!! ależ się ciesze :)!

Madzik - no i wszytsko dobrze się skończyło!

Myg - dobrze ze z Męzlukiem już ok! a co do cisnienia - to podobie jak Beti - to moje standardowe!

Paola, Happymama - alez jak wam zazdraszczam tych wypoczynków!

Kasoku - kciukasy za wyniki!! &&&&&

Paola- hehe to będziemy w tym samym miejscu:tak: świat jest mały;-)
ja tam uwielbiam jeździć, dzieci moje rok temu były z nami we Włoszech nad jeziorem Garda potem nad włoskim morzem a potem jeszcze pojechaliśmy do Łagowa i one zgodnie stwierdziły że tam to są najlepsze wakacje:-D lasy, jeziora, palenie ognicha ,jak się mieszka w mieście to się ceni taki spokój i wolność:-)

Truskawa....strasznie mi przykro :( no ale następnym razem się uda...tak jak u mnie (mam nadzieję)
Nikusia ale suuuper...wyniki rewelacja- sama zresztą wiesz bo wtedy wyniki miałaś niższe!
To Ci się szybko udało Kochana:-) Ja uważam że tak najlepiej, jak się da to jak najszybciej, mniejszy ból po stracie. Informuj nas na bieżąco!
myg u mnie ciśnienie 100/60 to jest normalne teraz w ciąży miewam jeszcze niższe np. 90/58. Już się przyzwyczaiłam do wirówek w głowie jak wstaję heh,

też bym się nad jeziorkiem wyleżała bo już morza mam po dziurki w nosie:-D jutro jedziemy na chrzciny, mój M jest ojcem chrzestnym więc raczej siedzenie przy stole nas czeka;-)

Tak wogóle jak u was z wagą? Ja się wczoraj ważyłam i dalej nic nie przybrałam..

myg super wiadomość! Jak to szybciutko mężuś do sił powrócił ! :)

kasoku śmiać mi się chciało jak czytałam o tych datach :) heh faktycznie monil ma rację będziesz musiała bardzo mocno ściskać nogi w te daty hehe i 3mam mocno kciukasy za wyniki :)

monila czy Ty muszisz robić chęci tymi zupkami? Tak mnie na żurek nakręciłaś że wczoraj nad morzem musiałam zamówić i trochę pochlipałam a dzisiaj piszesz o barszczyku - normalnie zjadłabym takiego barszczyku a najbardziej mam ochotę na kluski śląskie :)

A co do wagi to nawet nie mam pojęcia bo waga którą mamy w domu popsuła nam się :-( ale dzisiaj zajdę do pracy na ploty to się zważę :)

reklama
HAPPYMAMA- no ja tam szczerze powiedziawszy wybieram Gardę, bo akurat miałam okazję tam się wczasować parę lat temu :-Dale dzieci nie aoceniają aż tak uroków-nie obrażając łagowa:)będę szukać babki z brzuchem i dziećmi:)))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry