sylwia781122
Fanka BB :)
czesc
jestem
o wizycie napisałam w odp watku
Beti ja tez korzystam z tej stronki o ciastach,uwielbiam ja
u mne dzisiaj na obiad robi się kapuśniaczek z kiszonej kapusty,narobilyscie mi ochoty a dzisiaj zakuplam 2 kg kolorowej papryki i wieczorkiem zrobie leczo,mniam juz nie mogę se doczekać
polazilam trochę po Gdyni i strasznie napuchly mi nogi a jeszcze po południu idzemy na dzialke ,chcemy poprzesadzac truskawki tylko rajpierw musze je uwolnić od chwastow
jestem
o wizycie napisałam w odp watku
Beti ja tez korzystam z tej stronki o ciastach,uwielbiam ja
u mne dzisiaj na obiad robi się kapuśniaczek z kiszonej kapusty,narobilyscie mi ochoty a dzisiaj zakuplam 2 kg kolorowej papryki i wieczorkiem zrobie leczo,mniam juz nie mogę se doczekać
polazilam trochę po Gdyni i strasznie napuchly mi nogi a jeszcze po południu idzemy na dzialke ,chcemy poprzesadzac truskawki tylko rajpierw musze je uwolnić od chwastow
tez myslałąm nad leczo bo tesc wczoraj przyniosł tyle papryki z działki ze trzeba coz z tym robic 
to są stałe punktu programu mojej codziennej prasówki
bardzo dużo z niej korzystam. Właśnie będę robić 
zadyszka przy byle czym, tak jak piszesz nawet rozmowa odbiera oddech.Do tego te zaburzenia rytmu serca:-( lekarz mówi że ciężko diagnozować takie przypadłości.Zanim jeszcze zrobiłam test ciążowy takich epizodów miałam dużo, nawet siedząc i oglądając film serce mało nie wyskoczyło.