Czeeeść :-)
U mnie jesień. Wieje, pada... Ale dzięki temu pospałam do 7.40 co jest moim rekordem od czasu zajścia w ciążę

O 5 wstałam na siku i zasnąć z głodu nie mogłam, więc wtrąbiłam banana
Jane 

zaskoczę wszystkich - zakupy nie były maluszkowe. Razem z Mężem obkupiliśmy się na jesień. Nie ma w sklepach teraz super wyprzedaży, ale udało nam sie w pull and bear'ze znaleźć półki z przecenami. A tam raj

Rzeczy przecenione z 200zł na 40, 30

Kupiliśmy 2 ciepłe kardigany dla Męża i spodnie, a dla mnie kurtkę wiosenne/jesienną i bluzeczkę. Powinniśmy za wszystko zapłacić prawie 800zł (takie były pierwotne ceny), a zapłaciliśmy .... 145

Myślałam, że padnę przy kasie. Pierwszy raz tak pozytywnie się zaskoczyliśmy płacąc za zakupy

Oczywiście nie wydalibyśmy 800zł na jakieś szmatki, ale baaaardzo nas ucieszyła taka wyprzedaż

Wstąpiliśmy jeszcze do kilku sklepów i kupiłam sobie butki na jesień, bluzeczkę, a dla Męża koszulę.
Generalnie dzień na + :-)
A nie, zapomniałam! Dla Małego kupiłam pierwsze półśpiochy. Bo ubranka na górę już ma. Ale z gołym tyłkiem latać nie może w lutym :-)
Wikunia gratuluję Synusia! Super, że targi się udały :-) Szkoda, że u mnie nie ma takich imprez
Co do karmienia. Bardzo chciałabym karmić piersią. Wiem, że ta przygoda na początku nie jest przyjemna, ale wierzę, że uda mi się przetrwać najgorszy czas. Od przyjaciółki dostałam nakładki, które jej już nie są potrzebne, ale mam nadzieję, że się nie przydadzą. Ale wiadomo, w życiu różnie może być. Jeśli nie uda mi się karmić cycem, będzie mm i butelka. Nienawidzę jak inne matki oceniają te, które karmią MM. To jest wybór każdej kobiety i dopóki dziecko jest najedzone i zadbane innym nic do tego.
Ja byłam od 2 miesiąca karmiona mm, bo moja mama była na antybiotyku, a żyję i mam się świetnie :-) I wcale nie chorowałam.
Niech każdy robi tak, jak jest to zgodne z jego sumieniem i przekonaniami. Amen :-)
Co dziś robicie? Ja mam nadzieję, na mały spacer. Może pogoda się troche poprawi :-)
No i znowu zapomniałam!
KERNA spoźnione życzonka dla Syneczka!! Dużo uśmiechu, radości i samych szczęśliwych dni