myg dla mnie Twoje menu na impreze i tak jest spore

My zazwyczaj robimy cos tradycyjnego i szybkiego, ale rzadko przychodzi do nas aż tyle osób na raz, zazwyczaj jest to mała grupka znajomych

Co do ciast z mikrofali ostatnio siostra zrobiła muffinke z kubku !

Nie wiem jak Ona to zrobiła ale było pyszne! Fakt że taki kubek to na jedną osobę ale ciekawe jakby wsadzić tam coś większego? My mieliśmy piekarnik gazowy i ja nie umiałam w nim piec, bo albo mi się za mocno spaliło ciasto od spodu albo w środku było surowe ;/ Więc wymienilismy na elektryczny, i co prawda odkąd jestem uziemiona do łóżka to nawet go nie wypróbowałam, a krążki serowe? brzmi świetnie!
inka aż się uśmiałam jak przeczytałam Twoją historię z życia wzięte! hahaha wyobraziłam sobie minę sklepowej bo ja chyba sama byłabym w szoku
Katia niestety u mnie w domku to tylko ja i tata mamy prawko, a wczoraj była sytuacja wyjątkowa ale ciesze się że zrobiłam ten pierwszy krok bo miałam obawy przed jazdą samochodem w poniedziałek, a teraz już jest okej tyle że kurcze nie sądziłam że będę tak dziwnie się czuła ;/ Ja jestem raczej spokojnym kierowcą jeśli chodzi o jazdę, a też mi się zdarza klnąc i wyzywać innych kierowców a najbardziej jak sobie jadę a raptem przedemną samochód sobie skręca i jeszcze bez kierunku

A ja dzisiaj mam jakąś przymuloną niedziele, chyba przez pogodę bo dosłownie jesień i to zimna

leżymy sobie w łóżku i oglądamy film <hah widać jak ja oglądam >

aaa i dzisiaj co mi najbardziej wchodzi z jedzenia to słodycze!