reklama

Lutóweczki 2014

Hej ja na szybko bo zaraz lecę ze starszakiem na rozpoczęcie roku szkolnego
Kacperek już w przedszkolu bardzo dzielnie poszedł i nawet buziaka mi nie dał ale Panie go wróciły po plakietkę z imieniem i na buziaka się załapałam ;-)
Marta26 mi też jakoś ochota na seks odeszła w pierwszej ciąży kochaliśmy się non stop a teraz ? mąż niby nie narzeka ale też nie chcę żeby poczuł się odrzucony

Odezwę się po południu bo widzę że brata trzeba zmobilizować do szkoły bo mu tyłek do łóżka przyrósł ;-)

reklama
Powodzenia dla wszystkich przedszkolaków i pierwszoklasistów :-):-)

A i przypomniało mi się coś odnośnie mego snu :-p Zaraz po porodzie położna usmażyła mi jajecznicę z 14 jajek :rofl2::rofl2::rofl2: powiedziała, że muszę mieć siły, żeby karmić :rofl2:

Witam,

Ale macie fajny temat bo mnie to już w ogóle nie ciągnęło do sexu i nie ciągnie no teraz to nie mogę, ale jakoś mąż też nie narzeka bo jest bardzo wyrozumiały.

Jakoś znowu się nie wyspałam, nie wiem czy mi się śniło czy serio że tak trochę pobolewało mnie podbrzusze, no i jak się przebudziłam to nic a nic nie bolało a jak wstałam do wc to boli mnie chyba w pachwinach, nie wiem jak opisać ten ból ale dosłownie po obu stronach podbrzusza, kurczę martwię się dzisiaj o 21 wizyta u gina a ból podbrzusza przechodzi na chwilę i powraca... :-( ogólnie nie mam humoru, pada, ciemno, wieje i ja jakaś bez energii, tak jak napisala happymama ja nie odczuwam zmian i zwiększonej siły II trymestru.

Monila dzięki:-) U nas też Misiek poszedł chetnie, ale 'tulu tulu i umaka' musiało być ;-) A ja się zastanawiam nad położeniem malsuzka. Bo kopniaki i ruchy to ja czuję na linii majtek :sorry2: Pewnie ciagle maluch siedzie sobie nóżkami w dół...żeby sie obrócił tylko. Słoneczko wyszło hurrra !

Katia :rofl2: obudziłaś się nażarta!! :-) Sylwia ehh dobrze, że masz wizytę dzisiaj to się uspokoisz. Pachwiny raczej kojarzą mi się z rozciąganiem macicy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kerna - fakt, obudziłam się najedzona :-D Dopiero teraz zjadłam śniadanie, a nie jak zawsze zaraz po przebudzeniu :-p

Sylwia9 mnie też pobolewają tak pachwiny, brzuch na samym dole po bokach. Szczególnie jak więcej pochodzę. Ale to normalne, więc luzujemy i cieszymy się każdym kolejnym dniem z dzidzią w brzuszku :-) Kciuki za wizytę &&

mnie przechodzi tak jakby prąd jak podnoszę małą i sadzam na brzuchu...tzn raz tak zrobiłam i szybko pożałowałam. Jakby mi brzuch do 220 podpięli. Mnie teraz nic nie boli, nic kompletnie nie czuje takiego rozciągania jak w peirwszej i drugiej ciąży. Widać moja macica i brzuch są już wyszkolone. W pierwszej ciaży nie mogłam podnieść nogi do góry, straszny ból pachwin! W drugiej też wszystkie kłucia, bóle wokół macicy wszelakie.

ja też mam ból pachwin tzn. taki po bokach na samym dole, szczególnie wieczorem po całym dniu pobolewa.
Macica mi twardnieje czasami, staram się nie martwić bo w każdej ciąży tak miałam już dość szybko. Ja generalnie jestem panikara z natury ale staram się nie martwić i nie analizować każdego bólu.

oo tak, twardnienie macicy też. Jak sie zdenerwuje to w momencie mnie łapie. Często przy jeździe samochodem jak jest poważna sytuacja. Wczoraj też mi złapało wieczorem na chwilkę. Ale też pozostawiam to bez analizy :)

reklama
kerna ja dokładnie tak samo czuje kopniaczki i przekrecanie się malucha na lini majtek a się zastanawiałam kiedy dzidziuś ulokuje się wyżej w brzuszku tzn że będzie na tyle większy że go będzie czuć w brzuszku a patrze że Ty w 19 tygodniu i dalej dzidzia tak nisko kopie :)

eee ja też jestem panikara dlatego od razu już wymyślam że nie wiadomo co się dzieje, aby wytrwać do 21

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry