reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Witam się z rana przy herbatce miętowej, u mnie juz słońce przedziera się przez mgłe:-)
Jak czytam te wypowiedzi o chorobach to już mnie skręca na samą myśl o tym, ale wierze że u was wszystko się dobrze skończy.
Kerna ciasto :szok: hm siedziało 1h40min w piecu wycuągnełam jeszcze troche blade ale nie spalone z dołu!!:-D
Kruche jakies cieńkie mi wyszło ale smakowe :tak: Nastepna będzie babka kakowa z jabłkiem i orzechami aż jestem ciekawa czy wyrośnie :crazy:

Witam się i ja :)
Niedziela brzydka, w nocy deszcz i burza a teraz pochmurno. Leżę cały czas się wygrzewam. Ale chyba pójdę jutro do lekarza, żeby dalej mi nic nie zeszło i nie musiała brać antybiotyku.
Kerna biedna rodzinka ;) Dobrze, że już po wszystkim i wypoczywaj :-)
Miłego dnia mamusie :-)

Też oglądałam. Fajni ci bliźniacy ;-) Nikt się nie zorientował heh
Dobrze, że już jutro poniedziałek to coś się zacznie tu dziać, bo strasznie się nudzę, przez te dwa dni w domu :/

ohhh Marta no chciałabym sie akurat dzisiaj ponudzić. U nas szpital...rota minął a teraz młody płacze bo boli go ucho i głowa:sorry: A że to mały histeryk to mamy niezły cyrk. Narazie próbujemy bez szpitala, zobaczymy co dalej. Póki co bajkę na jedynce ogladnął bez płaczu:-p

Hej Dziewczyny. Ja juz wrocilam do domku. Zakopane oczywiscie piekne o kazdej porze roku. Pogoda byla ekstra. I wczoraj i dzis piekne slonce. Kupilam sobie kocyk z baraniej welny (bede sie grzac w zimowe dni)klapeczki z rzemyka i oczywista rozne rozniste oscypki. Uch dobrze mi zrobil ten wyjazd choc tak krotki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry