edda89
Fanka BB :)
Ojeej z tymi dzieciakami to tak na serio jest, że to tak szybko leci ? To moje pierwsze więc muszę się nacieszyć i ciążą, która póki co nie daje mi popalić a potem niemowlaczkiem
Potem to nie wiadomo kiedy następne
My się tak nie możemy doczekać tego szkraba. Mój Artur ma takie podejście do dzieci, że to jest szok... same te dzieci w nim wyczuwają, że z nim się fajnie bawi. Podrzuca je, udaje różne głosy, dźwięki. Można powiedzieć, że zniża się do poziomu dzieci i sam nim wtedy jest ehhe
Mam nadzieję, że z naszym też taki będzie...
A ja Wam powiem, że gram w takie różne konkursy bo wygrałam już parę razy. Np. w coca coli wyjazd dla 4 osób na Coke Live Music Festival, potem w Princessie były jakieś błyszczyki to tych błyszczyków chyba z 6 wygrałam. Moja mama jakieś pieniądze w majonezie Winiary kiedyś tam. W totka jeszcze nie zaczęłam grać, także jak gracie to bójcie się, bo idzie konkurencja

A ja Wam powiem, że gram w takie różne konkursy bo wygrałam już parę razy. Np. w coca coli wyjazd dla 4 osób na Coke Live Music Festival, potem w Princessie były jakieś błyszczyki to tych błyszczyków chyba z 6 wygrałam. Moja mama jakieś pieniądze w majonezie Winiary kiedyś tam. W totka jeszcze nie zaczęłam grać, także jak gracie to bójcie się, bo idzie konkurencja
Ja też jak mały się urodził czekałam kiedy zacznie mówić np co go boli, dlaczego płacze, czekałam kiedy zacznie chodzić, a jak zaczął chodzić to do dzisiaj się nie zatrzymał i tak przez dzień marzę by choć na chwilę przestał gadać i posiedział spokojnie
Ale mimo wszystko dzieci są cudowne mimo że czasami dają popalić ;-)