reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutóweczki 2014

Dzień dobry sobotnie:-)
A co to za lenistwo? Wczoraj ostatnia, dziś pierwsza?
Rosołek pyrtu pyrtu, pranko właśnie się wiruje, zaraz pójdzie do suszarki, ogarnąć chałupkę i odpoczynek. Obiad na dziś mam, jutro mąż będzie robił pizzę, więc z główki:-) lubię tak:-)

Dziś wrócił do domku laptopik po reanimacji:-)

Życzę miłego weekendu i pozdrawiam serdecznie:-)

reklama
Selerowa ja też tu jestem, podczytuje i widze że ciszaaaa ale weekend jest to niema co się dziwić :)
Ja zaraz jade do mamy na farbowanie, mąż śpi po nocce a na obiad łatwizna-makaron z sosem i warzywami:-D
Wieczorem mam spotkanie klasowe podstawówka-gimnazjum:-p Długo się wahałam czy isć z tym brzuchem moim ale pójde na godzine pooglądam te stare twarze i wróce do domu:tak:

Co do kosmetyków dla maluchów, to ja tak jak Monila używam Bambino. Przy starszym synku najpierw miałam Nivea Baby, ale go to uczulało. Bambino dla nas jest najlepsze. A do pupci sprawdził się na 200% Sudocrem. Nawet nazywamy go Cudokremem :-p
Miłej sobotki babeczki, spylam wieszać pranie i na spacerek z dzieciakami :-D

Dzien dobry:)
Ja juz po 2 sniadanku, jade z mezem na miasto po prezenty swiatczne:)
okropnie sie dzis czulam w nocy, juz nawet nie wiem dokladnie co mnie bolalo, pachwiny, brzuch, boczki i plecy normalnie cudowne uroki ciazowe, a do tego maly kopal po zebrach.:-):-D

Myg, ale Ci fajnie z tym spotkaniem. Normalnie zazdroszczę. Ja mieszkam na mazowszu 20 lat, przyjechałam tu zaraz po maturze na wakacje i już tak zostało. Za mną przywędrował brat, rodzice i siostra. Pochodzę z Warmii, a urodziłam się na Mazurach:-) gdzie mnie jeszcze wywieje? Wszystkie szkolne koleżanki i koledzy porozsiewani po świecie, ciężko się zebrać, choć kilka razy próbowaliśmy.

Magdalena, jednym pasuje to, innym tamto:-) wiesz jak to jest- dwoje ludzi, trzy opinie:-)

Karolina, już bliżej niż dalej:-)

Hej dziewczyny ja dziś byłam już na mieście w Tesco i kupiłam pampki. Promocja 65zł 148 szt rozmiar 2 i rozmiar 3 w tej samej cenie jakoś o 20 mniej :). Czyli rozmiary 1 i 2 mamy podejzewam myślę, że więcej nie będę potrzebować potem już 3 :)

Ja tam zaopatrzyłam się w Sudocrem :)
Do tego mam Oilatum Soft, Krem też z oilatum. Krem na zimę z Dax Cosmetics.
Planuję dokupić coś do mycia i oliwkę z Bubchen. Moje znajome bardzo polecają tą firmę, a znajoma położna
z której usług ja też będę korzystała, zaleca kąpiel w oilatum na zmianę z jakimś żelem dla niemowląt.

No to pierwszy wyciek mleczka mam za sobą :)
Leżałam sobie z moim paromiesięcznym siostrzeńcem i bawiłam się z nim, mała w brzuszku mnie kopała i hormony zaczęły swoją pracę i tu patrzę mokra bluzka :p Stanik też do prania, bo przemoczony :) Fajne uczucie hehe :)

Edda mi mleko leciało na początku ciąży ale to były pozostałości po Kacperku mimo że karmiłam go tylko przez msc

dziś wieszaliśmy szafki w kuchni i jestem padnięta mały śpi mój brat jeszcze u mnie nocuje ale gra na playu mąż poszedł na Wigilie i tel mu padł więc trochę się denerwuje a do tego kibel nam się zepsuł i woda mi na podłoge cieknie w tym domu wszystko się psuje jak męźa nie ma w domu

reklama
Edda chyba wypada pogratulować mimo pozostałościach w postaci małego pranka ;-)
Magdzik jak ja nienawidzę kiedy mojemu M pada telefon :wściekła/y: Wtedy już tysiąc czarnych myśli a pierwsza z nich teraz to, że zacznę rodzić i co wtedy a drugie co mnie martwi to każdy przejeżdżający na sygnale samochód...A Ty jeszcze masz do tego powódź w domu...nie zazdroszczę.

Do góry