Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
zrobilam dziś na śniadanie parówkowe serduszka z jajkiem pomysłu Edyty mój M był zachwycony, super to wygląda, tylko jednym się nie najadł hihi
dobra idę brać się za robotę :-)
O Edyta super sprawa ten blog podziwiam szczerze Jak się lepiej poczuję i będę mogła chodzić, to na pewno wykorzystam jakieś najmniej skomplikowane przepisy nie najlepsza ze mnie kucharka a co tam, przyznaję się bez bicia bardzo podoba mi się Twoja lazania z krakersów
Dziewczyny co dobrego ostatnio upichciłyście? Żadna się nie chwali
Mnie po trzech tygodniach w końcu udało się zrobić nowy wpis na blogu z przepisem na fantastyczne i zdrowe ciasteczka owsiane Ciastka owsiane ze słonecznikiem
no ja niestety jestem beztalencie kulinarne, gotuję jak muszę (a właściwie posiadanie młodego w pewnym momencie mnie zmusiło, bo wcześniej dawałam radę bez gotowania) i to z wielkimi oporami. Nie lubię i nie mam niestety polotu w kuchni.
A ja zaczęłam uczyć się gotować dopiero w wieku 22 lat, po ślubie i tak mi się spodobało, że gotowanie stało się moją pasją
Także może jeszcze wszystko przed Tobą
Trina mnie nawet posiadanie dziecka nie zmusiło do gotowania, tzn, przez jakiś czas tak, ale odkąd poszła do żłobka to obiad gotuję od święta i muszę mieć naprawdę dobry dzień! A jaki mężuś wtedy szczęśliwy, a tak pewnie by nie docenił, że żonka gotuje Dobrze, że on zawsze je obiady w pracy bo kiepsko by wyglądał