Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
bylam dzisiaj w c&a zobaczyc na te sportowe i tak 38/40 piersi malo mi nie "wyskoczyly" a 40/42 wogole nie trzymal ehhh ale jestem zla:/ zawsze kupowanie biustonoszy mnie musi zdenerwowac a w szczegolnosci jak widze te piekne staniki na male biusciki!!!
beti i jest kolor rożka, gdzie i posciel chyba taka zakupie
ja co prawda mam kombinezony i mam spiwor do wozka i sanek, wiec bedzie mu cieplo, ale rozek na cieplejsze dni sie nada, jak juz z kobinezonika wyjdzie
a ja dopiero teraz załapałam, ze jak kupie rozek z poduszka to do wózka posciel jak znalazł
jeny myślałam ze tylko ja cierpie myśląc o zakupie biustonosza ja mam
65 E więc to mordega
ostatnio trafiłam bardzo wygodny i mega delikatny bo bezszwowy Georga na allegro i babka robi zwroty nawet wiec już wklejam linka bo chyba ma hurtownie staników ma ich mnustwo w róznych neitypowych rozmiarach GORGEOUS ** Modelujący ** 65 FF/G (1793773009) - Aukcje internetowe Allegro
No Dee bezrękawnik rzeczywiście jest słodki! Ale tak w ogóle na jak patrzę na te fotki to te ubranka takie normalne są a na żywo zupełnie inaczej wyglądają!
ale widzę Susi, ze nakupowałaś portek jak i ja... ja dzinsików, takich w róznych rozmiarach, widzialam jeszcze takie fajne bawełniaki na lato, ale kupie po pensji