reklama

Lutówki na zakupach

A mnie wszyscy stopują z tymi zakupami, że się nie kupuje wcześniej bo to różnie bywa. Tylko ciekawe skąd w lutym miałabym wziąć taką sumę na kupno wszystkiego. Narazie mam tylko kombinezonik i smoczek, łóżeczko i materacyk po Gosiaku no i mały worek ciuchów, który dostałam od kumpeli. Wasze zakupy są imponujące a moje mizerne.

reklama
aaa tam nie można tak myśleć. Jesteśmy już w zaawansowanej ciąży i teraz może być już tylko dobrze:-) ja rozumiem nie kupować w 3 miesiącu ale 6? tak jak piszesz potem trzeba by bank okraść żeby wszystko na raz kupić. Nie słuchaj "dobrych" rad tylko rób tak jak uważasz

Z wózkiem poczekam do stycznia, teraz kupię pościel do łóżeczka. Ciuszków na razie nie kupuję bo mam jeszcze w rodzinie obiecane. Podoba mi się większość rzeczy, które tu jako linki wrzucacie, czuję że jak zacznę kupować to skończyć nie będę mogła :-D

a niebawem zaczynamy 7 miesiąc... ja kupuję bo na ostatnią chwilkę to mi budżetu zabraknie. w tym miesiącu plan na lozeczko, posciel, ,materacyk, ale to dużo kasy i chyba muszę rozłożyć na 2 miesiące... podokupuję w między czasie czapki i skarpetki

my planujemy łóżeczko w listopadzie kupić, z materacykiem i pościelą, wózek po nowym roku, a później może wkleję zdjęcia moich wczorajszych ciuszkowych zakupów:) małżowi się podobało, a ja ze trzy razy wczoraj przeglądałam, a właśnie i komodę musimy w listopadzie jeszcze kupić dla malucha, bo ubranka mi się nie mieszczą w naszych starych meblach :O

upatrzyłam sobie takie łóżeczko:
Łóżeczko Ola z SZUFLADĄ sosnowe + GRATIS Ceratka ! (1889500185) - Aukcje internetowe Allegro
wydaje mi się, że tanie, a kolor właśnie mi odpowiada, w ogóle, te jasne są tańsze niż ciemniejsze, więc fajnie, że jasne mi sie bardziej podobają:)

Super są te Wasze zakupy :D Ubranka dla maleństw są cudne...

Co do kupowania spodenek, to ja mam tylko bawełniane, jeansowych nie kupuję - bo one są dość mało wygodne.
Pajacyki będę używała do spania dla maleństwa.

A na wyjście ze szpitala założę pewnie. Bodziaka na długi rękaw, śpioszki. Na to pajacyk i kombinezon. Myślę, że tak będzie ciepło - zwłaszcza, że autem będę do domku wracała, więc na dworze będzie tylko moment ;)

A to moje ostatnie zakupki ;)

(na ostatnim zdjęciu jest rampers frotee taki po kąpieli)

Załączniki

• DSC01937.jpg
    DSC01937.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC01938.jpg
    DSC01938.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC01939.jpg
    DSC01939.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC01940.jpg
    DSC01940.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC01941.jpg
    DSC01941.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC01942.jpg
    DSC01942.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC01943.jpg
    DSC01943.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC01944.jpg
    DSC01944.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC01945.jpg
    DSC01945.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC01946.jpg
    DSC01946.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
dziewczyny super zakupki

ani83 nie przejmuj sie juz uwagami! ja uslyszalam raz taka uwage po czym jak odpowiedzialam: To az tak zle mi zyczysz! skonczyly sie wszystkie uwagi i ta osoba ze mna juz oglada i kupuje rzeczy!!!

a po za tym moj zasob rzeczy tez nie jest az taki duzy jak dziewczyn z forum wiec tez chyba w koncu musze porzadnie zaczac nadrabiac :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry