• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutówki na zakupach

Co do termometru to polecam Termometr bezdotykowy (bezkontaktowy) Thermofocus 01500 (Termofocus) używam go od dobrych dwóch lat, w porównaniu do innych termometrów jest mało awaryjny. Wiem, że dla części z Was cena jest wygórowana, ale jesteśmy na etapie rozmów z producentem więc może wkrótce będę mogła Wam go zaproponować w lepszej cenie. To nie jest żadna reklama, mam jednak do czynienia z tymi produktami na co dzień, więc wiem co się psuje, co oszukuje itp. A jak chcecie zaoszczędzić kasy to warto wybrać ten termometr, który blizniak wrzuciła linka. Te termometry są z reguły wielofukcyjne i zmierzycie oprócz temperatury ciała temperaturę wody w butelce, w wanience, temperaturę w pokoju itp.

reklama
Dziewczyny mam do Was pytanko: czy któraś z Was potrzebowała by kupon z rabatem 20% na kosmetyki Nivea? ja nie będę ich kupowała... więc szkoda, aby kupon się zmarnował - jest do rossmanna. Kupon ważny do 31.05.2012r. Jak któraś z Was będzie chciała go to proszę info na priv.

Byłam dzisiaj w Real w aby kupić pieluszki Hugiess ten zestaw startowy (ale jak na złość nie było ;/ ) wkurzyłam się troszkę. Jedyna nadzieja, że w innym Real-u dostanę. Do 31.12.br mam czas... Mam też kupon na te pieluchy (zapłacę za nie tylko 8zł) :D

A w rossmann teraz jest promocja na pieluchy Babydreams za 92 pieluchy 39,99 - myślę, że się opłaca :) W Real za to jest promocja na pieluchy Pampers 150 szt. za 84,99. Może któraś z Was sobie skorzysta. Wrac promocja na chusteczki mokre Babyając do Rossmanna 9.12.br ma byćdreams 2 op. po 80szt. za 3,99 :D ja na pewno skorzystam - Więc polecam !!!

hmmm tylko Huggiesy to wszyscy odradzaja jakos :dry: o ile sie nie myle w rossmanie jest stala cena pieluszek babydreams :-) i naweet jak pisza ze promocja to zawsze jest tyle samo :-) no chyba ze zrobili jakas mega promocje rzeczywiscie przed swietami :-)
Pampersy kupilam ostatnio jeszcze taniej bo z 79,99 zl w carrefourze 150 szt. :-) ja zawsze pampersiaki przeliczam na sztuki i jak wychodzi ok 50 gr to kupuje :-)
jesli chodzi o chusteczki z rossmana to trzeba najpierw zarejestrowac sie na ich stronie, zeby pobrac kupon na te chusteczki za 3,99 zl :-) wlasnie 9 grudnia, ale kupon mozna zrealizowac do 15 grudnia :-) czesto korzystam z tych kuponow

Ja kupiłam termometr taki BEZDOTYKOWY termometr Microlife NC100 ! NOWOŚĆ! (1924810727) - Aukcje internetowe Allegro wiem że jeszcze ktoś go kupił od naszych dziewczyn z babby bom. Elektroniczne miałam odradzane niby podają mylne temperetury. A w praniu okaże się czy jest dobry czy nie.

Ja mam ten termometr. Jest OK.

maron- ja jak byłam w pierwszej ciąży to też mówiłam że jak będzie dziewczynka to w życiu nie będę jej na różowo ubierała. Ale uwierz, jak się ma chłopca to nie można się opanować w kupowaniu sukieneczek w różu :happy2:

Potwierdzam :)

A to moje ostatnie zakupy. W końcu się zmobilizowałam żeby dodać zdjęcia :-) SAM_1630.jpgSAM_1632.jpgSAM_1633.jpgSAM_1635.jpgSAM_1636.jpgSAM_1637.jpgSAM_1638.jpgSAM_1639.jpgSAM_1640.jpgSAM_1634.jpg

zapomniałam dodać, że teraz w Tesco jest wyprzedaż -30 i -50% na wszystkie ubranka dziecięce - a po nowym roku ma wzrosnąć VAT więc można jeszcze jakieś ciuszki kupić okazyjnie

Munie- właśnie ten termometr chcę kupić. Polecała mi go koleżanka i widzę, że tutaj dziewczyny też go kupują a cena normalna. Tylko nie wiem gdzie zamawiać, allegro chyba.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry