Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmmm ja nie wiem jak w końcu jest z tym vat-em...też ze względu na niego zamówiliśmy wózek dwa tygodnie temu ale na fakturze już jest 23%.
Hmmm ja nie wiem jak w końcu jest z tym vat-em...też ze względu na niego zamówiliśmy wózek dwa tygodnie temu ale na fakturze już jest 23%.
A radze kazać chłopu torbę samemu spakować ( tylko rzeczy przygotować , ale niech wkłada i układa sam) bo to on bedzie je podawał po porodzie i lepiej zeby nie szukał. Ja mojego chłopa myślałam ze zabije jak mala tuz po urodzeniu poubierał w ciuszki ,ktore miałam zostawić w szpitalu takie znoszone i brzydkie i Pola rozpoczęła zycie wyglądając jak 18 dziecko stróża. Do tej pory nie potrafię mu tego wybaczyć..I w ten sposób moje pierwsze slowa na widok własnego dziecka były " zabiję"
Tu jeszcze ubranka dziecięce są bez VAT, nie wiem jak jest w UK. Moi siostrzeńcy byli ubierani głównie tu, część prezenty ode mnie a część moja siostra robiła listę co im potrzeba i ja buszowałam po Primarku i Dunnsie. Nawet bez wyprzedaży się opłaca, ale NEXT czy inne firmowe to jednak wolę zaczekać na obniżkę ;-), ja wczoraj znów byłam pół godziny w mieście i weszłam do NEXT i musiałam kupić kilka rzeczy
Bezpieczniej jak siedzę w domku.
. Jutro będzie kontynuował bo dziś 14h w pracy a ja mam leżeć