reklama
mama2006
Fanka BB :)
maron - śliczna pościel, taka niby zwykła ale inna niż wszystkie, bardzo ładnie się prezentuje 
pamiętajcie wszelkie paski..jaskrawe kolory są niewskazane dla noworodka..można dosłownie przestymulować dziecko bodźcami...im kolor pościeli delikatniejszy tym lepiej.. kolory odpowiednie to do 3-4 miesiąca biało czarne..potem czerwony...:-)
ani83
a ja znów mam dylemat z kolorami. Nie chcę aby synek miał jakieś urazy do końca życia ;-);-) ale mój m wymyślił sobie pościel do łóżeczka w odcieniu jasnego fioletu. Bardzo mi się podoba ale nie wiem czy dla chłopca będzie odpowiedni. A kolor wózka podoba mu się taki jak mi czyli fushia czyli amarantowy czyli taki dziki róż 
. Bardziej to chyba kolory dla dziewczynki ale wolę jednak, żeby był chłopiec bo m mnie oświecił, że jak się nie uda to będziemy próbować raz jeszcze żeby nazwisko zostało utrzymane

. Bardziej to chyba kolory dla dziewczynki ale wolę jednak, żeby był chłopiec bo m mnie oświecił, że jak się nie uda to będziemy próbować raz jeszcze żeby nazwisko zostało utrzymane

ani83
maron, pościel cudna, też chciałam coś w tych kolorach no ale ostatnio nie mam prawa głosu 

Mitra
Polimama i Tytusa :)
sliczna posciel!
ja bym chcila taka, ale mam juz po Poli wiec nie am co inwestować..
Pościel komplet 8 cz. z USA liczenie OWIEC na sen (2031671745) - Aukcje internetowe Allegro
ja bym chcila taka, ale mam juz po Poli wiec nie am co inwestować..
Pościel komplet 8 cz. z USA liczenie OWIEC na sen (2031671745) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
Mitra , Maron bardzo ladne i gustowne te posciele
Ja tez mialam dla chlopcow takie stonowane w bezach i brazach. Teraz kupilam biala do kolyski i jeszcze popatrze w sklepie jak bede , jakis drugi komplecik. Generalnie jednak mala bedzie spala bez podusi i w spiworku pewnie , wiec to tylko dla picu;-)
Wybralam ta z wrozka , tylko kolor bialy. Wrozka na niej jest jasno-filetowa i te kwatki tez fioletowe.
AMY for! komplet pościel do wózka i kołyski 2 cz (1975596356) - Aukcje internetowe Allegro
Ja tez mialam dla chlopcow takie stonowane w bezach i brazach. Teraz kupilam biala do kolyski i jeszcze popatrze w sklepie jak bede , jakis drugi komplecik. Generalnie jednak mala bedzie spala bez podusi i w spiworku pewnie , wiec to tylko dla picu;-)Wybralam ta z wrozka , tylko kolor bialy. Wrozka na niej jest jasno-filetowa i te kwatki tez fioletowe.
AMY for! komplet pościel do wózka i kołyski 2 cz (1975596356) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: