reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutówki na zakupach

a ja dzis kupilam w koncu posciel do lozeczka :-)
x6kiz8.jpg
rm451e.jpg

No i zabralam sie za pranie ciuszkow ;-) pierwsza tura sie juz pierze :-) strasznie duzo tego wszystkiego

reklama
pamiętajcie wszelkie paski..jaskrawe kolory są niewskazane dla noworodka..można dosłownie przestymulować dziecko bodźcami...im kolor pościeli delikatniejszy tym lepiej.. kolory odpowiednie to do 3-4 miesiąca biało czarne..potem czerwony...:-)

wlasnie dlatego chcialam cos w stonowanych kolorach :-) w koncu to do spania a nie pobudzania :-)

mama bo ja wlasnie mam bzika na punkcie prostoty :-D

a ja znów mam dylemat z kolorami. Nie chcę aby synek miał jakieś urazy do końca życia ;-);-) ale mój m wymyślił sobie pościel do łóżeczka w odcieniu jasnego fioletu. Bardzo mi się podoba ale nie wiem czy dla chłopca będzie odpowiedni. A kolor wózka podoba mu się taki jak mi czyli fushia czyli amarantowy czyli taki dziki róż :-D:-D. Bardziej to chyba kolory dla dziewczynki ale wolę jednak, żeby był chłopiec bo m mnie oświecił, że jak się nie uda to będziemy próbować raz jeszcze żeby nazwisko zostało utrzymane :szok: :-D

reklama
Mitra , Maron bardzo ladne i gustowne te posciele :tak: Ja tez mialam dla chlopcow takie stonowane w bezach i brazach. Teraz kupilam biala do kolyski i jeszcze popatrze w sklepie jak bede , jakis drugi komplecik. Generalnie jednak mala bedzie spala bez podusi i w spiworku pewnie , wiec to tylko dla picu;-)
Wybralam ta z wrozka , tylko kolor bialy. Wrozka na niej jest jasno-filetowa i te kwatki tez fioletowe.
AMY for! komplet pościel do wózka i kołyski 2 cz (1975596356) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry