reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutówki na zakupach

co do kapci to ja zabieram tylko klapki takie w których pod prysznic wyskoczę i skarpetki...zazwyczaj na położnictwie jest bardzo ciepło ze względu na dzieciaczki, nie sprawdzają się grube szlafroki, koszule z długim rękawem i ciepłe kapcie... ostatnio rodziłam w marcu i myślałam że się na sali roztopię, najlepiej spałabym nago...

Tak to prawda, leżałam już 6 razy w szpitalu, u nas ginekologia, patologia i trakt porodowy są na jednym piętrze, gorąco strasznie, w nocy spać nie można, mąż codziennie przywoził mi czystą koszulę upraną a zabierał przepoconą bo nie dało się w jednej chodzić cały dzień. :szok:

reklama
Ja tez biore klapki takie pod prysznic, do tego skarpetki z ABSami, o wlasnie, musze dopakowac je do torby!!!:-D
hmmm moze jak kupie nawilzacz to moj m tez nie bedzie tak chrapac.

co do kapci to ja zabieram tylko klapki takie w których pod prysznic wyskoczę i skarpetki...zazwyczaj na położnictwie jest bardzo ciepło ze względu na dzieciaczki, nie sprawdzają się grube szlafroki, koszule z długim rękawem i ciepłe kapcie... ostatnio rodziłam w marcu i myślałam że się na sali roztopię, najlepiej spałabym nago...
JA biore i plastiki pod prysznic ( kurcze mam tak zapuchnięte nogi ze ledwo sie w nie wciskam :() a oprócz tego do chodzenia kupiłam se kapcie w Ikei , nie będzie żal wyrzucić ;)

Dee ja kupiłam sobie taki stanik.obsługa jest ok,łatwo się zdejmuje ta klapke,ale nie wiem czy nie jest lepszy stanik na fiszbinie.mój nie ma fiszbinow i ten środek mi do ciała nie przylega.niby dobrze podtrzymuje biust ale następny kupię z fiszbinami bo w tym czuje się nie jak w staniku tylko bardziej opasce albo sportowym biustonoszu.

dee ja ma też spooore piersi i kupuj z fiszbinami....bo te bawełniaki...to mam 3 ale nie będę ich używać:-D

można na allegro czasem kupić poszukaj....ja zakupiłam

a dziś ręczniki z bawełny egipskiej...mam nadzieję, że będą ok:tak:

Ja sobie musze kupic takie chyba bo bawelniane beda dobre na noc albo do szpitala. Pamietajcie ,ze musi byc wygodnie i nic nie moze uciskac zwlaszcza w nocy. Ja sie tak nabawilam zapalenia piersi. Mialam jakis taki stanik niby sportowy(taka opaska na biust wlasciwie) i gdzies mnie to cisnelo pod pacha, rano jak wstalam to juz byl zastoj i goraczka:sorry:

ja też kupiłam podobne staniczki, czekam na przesyłkę..wybrałam takie tańsze, w razie czego nie będzie szkoda pieniędzy... dam znać jak już przymierzę...

reklama
ja mimo wszystko wolę z fiszbinami, też mam sporawe piersi i nienawidzę, jak nie są trzymane przez fiszbiny, bo inaczej czuję się jakbym sobie owinęła luźno bandażem ;p te czarne Dee co sobie zamówiłyśmy jednakowe nie mają fiszbin, ale są bardzo fajne i przecież niedrogie były :) ja mam 2 do karmienia, i więcej nie kupuję, w sumie to normalne też się odpinają :)

Do góry