reklama

Lutówki na zakupach

Suzi ja nie mowie ,ze z fiszbinami sa zle bo sama tez tylko takie nosze i na dzien na pewno takie bede nosila , chodzi mi tylko o noc bo fiszbiny moga Cie gdzies ugniatac jak bedziesz spala na boku.

reklama
Tez jestem na etapie poszukiwania biustonoszy :-) dziewczyny kupujecie tak w ciemno na allegro, czy wczesniej przymierzalyscie?? Ja wiem, ze jeden chcialabym taki zwykly, tani, namiotowaty :-D a drugi lepszy, zeby pod ubraniem mojej cyce wygladaly jako tako :-) Boje sie tak w ciemno troche, bo zawsze biustonosze przymierzam przed zakupem

racja, ja jestem mózg, bo nie pomyślałam, że na noc też trzeba będzie zakładać:/

Maron ja na oko kupowałam na allegro oba cyckonosze do karmienia, po prostu się dobrze zmierzyłam według wskazówek sprzedawcy :)

Cześć dziewuszki :)

Przyszedł mi własnie na maila link może skorzystacie jakieś promocje są nie znam tego sklepu ale może coś tam wybierzecie więc wklejam:-p BLUZA DLA NIEMOWLAKA

I jeśli możecie własnie dotyczy to biustonoszy proszę o linka te które wam się sprawdziły :)

U mnie powoli przychodzą paczki, które zamawiałam w okresie świątecznym.
Na razie przyszły prześcieradełka do łóżeczka i pokrowce na przewijaczek, trochę się wkurzyłam bo zamówiłam również 2 siatki do prania bielizny a przyszła tylko 1. Zaraz będę pisać do sprzedawcy bo i nie przysłał mi faktury o którą prosiłam
:wściekła/y:

hmmm to się muszę zastanowić :-) pójdę dziś do jakiegoś sklepu gdzie są staniory z fiszbinami i przymierzę. Przed kupnem tego czarnego nigdy nie nosiłam staników bez fiszbin. Jednak do tego bardzo się przyzwyczaiłam, jest bardzo wygodny. A szczerze mówiąc chodzi mi o niedrogi zakup.
Zatem przymierzę sobie fiszbiny i zdecyduję ;-) dzięki dziewuszki.

reklama
hej ja zamówie chyba te co Dee dała w linku.
Mam duże piersi co prawda ale przed ciążą też nie nosiłam staników z fiszbinami tylko sportowe bo tych fiszbin nie znoszę. U mnie położna też powiedziała że staniki do karmienia mają być bez fiszbin więc dla mnie akurat :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry