Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mama ale fajoski ten kombinezonik, Ty to zawsze coś utrafisz ja mam właśnie kombinezon na 56 kupiony, też na aukcji, a dostałam po kimś także na 62, taki z misia, ale w kształcie zielonego ufoludka, więc nie wyględny jak dla mnie, ale ważne, że w razie co to mam i mały i większy
Myszka na początku forum naszego ktoś podawał linka i ja sumiennie sprawdzam promocje fajna ta stronka jest, bardzo pomocna
pozyczylam sobie od 40-stek ;-) jak sie przyda to super :-) w sumie papmki beda Wam szly jak woda, wiec kazda okazja jest dobra, a wydatki beda rosly wraz z dziecmi :-)
ja teraz jak zaciaze az do samego konca nic nie kupie ;-) przesad, ale jednak sie wstrzymam
Moja siostra ma kilka ciuszkow z pepco, ale nie wiem czy bodziaki tez.Spytam sie jutro jak cos to napisze,chyba ze ktoras dziewczyna mnie uprzedzi.
Moj m ma taka bluzke z dlugim rekawem za ktora dalam az 15 zl i po dwoch praniach bez zadnych zmian.
Muszę się pochwalić. Byliśmy dzisiaj w Mothercare, po bodziaki i zobaczyłam przecenioną spacerówkę Maclaren XLR o taką Maclaren Techno XLR - Maclaren Techno XLR Coffee/Powder Pink /new Maclaren.pl
i zapłaciliśmy 700 zł:-):-):-)
Miałam już taki wózek dla Ani ( uwielbiałam ją) niestety ukradziono mi ją z korytarza